• 瀏覽: 3,295
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
上古終於有中文版更新,今晚必定再玩返呢隻好Game.

有冇人想一齊玩呢?

呢隻喺Steam度都好似做緊特價,不過琴日上咗去'二千分'度買咗隻狼($99)落嚟玩

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2022-11-17 01:38 PM 發表
呢隻喺Steam度都好似做緊特價,不過琴日上咗去'二千分'度買咗隻狼($99)落嚟玩
隻狼我買左返黎咁耐都未玩過。🤣🤣

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-11-17 14:25 發表

隻狼我買左返黎咁耐都未玩過。🤣🤣
就係見咁平先買,又唔係實體唔阻地方冇所謂,頭先開steam睇隻上古卷軸已經冇特價...所以暫時唔諗住。

這遊戲好恐怖

引用:
原帖由 優雅靜靜地花市 於 2022-11-18 09:53 AM 發表
這遊戲好恐怖
點恐怖法?
隻遊戲真係好好玩。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-11-16 08:54 發表
上古終於有中文版更新,今晚必定再玩返呢隻好Game.
請問Ching下圖是否可線上玩?如果可以我都有啲興趣...而且呢個網店又有特價....

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2022-11-18 12:34 PM 發表

請問Ching下圖是否可線上玩?如果可以我都有啲興趣...而且呢個網店又有特價....
呢隻只係單機Game 。
上古卷軸 online先可以上線玩。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-11-18 13:10 發表

呢隻只係單機Game 。
上古卷軸 online先可以上線玩。
收到!唔該Ching,唔怪個網店賣咁平....

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2022-11-18 01:50 PM 發表

收到!唔該Ching,唔怪個網店賣咁平....
上古d遊戲性唔差,不過當然online 更好玩啦。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-11-17 09:39 發表
有冇人想一齊玩呢?
你玩到咩進度?

引用:
原帖由 runforlife 於 2022-11-21 08:21 AM 發表

你玩到咩進度?
我玩到咩進度,我玩到300幾LV,唔係好高,咁你呢?
我玩帝國聖殿騎士,玩緊荒崖。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2022-11-21 08:26 發表

我玩到咩進度,我玩到300幾LV,唔係好高,咁你呢?
哦,咁真係好新手啵。。我玩緊ps,千幾cp😅 不過最近入左xbox, ESO本身在香港知名度不高,唔多香港人玩,所以我無刻意在xbox重玩
隻game本身分為pvp, pve, 2者操作上好大分別。
就算只係打怪pve都已經唔易。。因為技能,配裝要花時間揣摸,基本上要打半年先知道點玩,後期便玩dlc, 全部要另買,暫時仲未見中文化,可能係12月?

引用:
原帖由 runforlife 於 2022-11-21 08:37 AM 發表

哦,咁真係好新手啵。。我玩緊ps,千幾cp😅 不過最近入左xbox, ESO本身在香港知名度不高,唔多香港人玩,所以我無刻意在xbox重玩
隻game本身分為pvp, pve, 2者操作上好大分別。
就算只係打怪pve都已經唔易。。因為技能,配裝要花時間揣摸,基本上要打半年先知道點玩,後期便玩dlc, 全部要另買,暫時仲未見中文化,可能係12月?
已經有中文版,我隻game放抵太耐無玩,所以得300幾lv, 我另一網友佢都玩到1000幾lv.
無錯隻game要玩幾個月先明白點玩,由期係配裝方面真係幾花心思。
PVP自己返而少玩,怪都未打掂,仲話打人。🤣🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]