• 瀏覽: 12,933
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1
+4
死死氣買左
開波啦

引用:
原帖由 天生有級數 於 2022-11-20 23:41 發表
死死氣買左
開波啦
今年冇人cold call 真奇 可能好賣吾志在

最早續約加$280, 之後優惠價都係$880.
再唔係VPN去其他國家上網睇就算, 唔會比$1080囉. 

特首成日話攪好香港型像,要跟中央領導人學習...上任幾個月連國家風範大度半成都學唔到...中國人民要給錢看世界盃嗎?軀軀幾千萬世盃轉播費咁華麗嘅香港政府俾唔起咩?攪到要藉助弱雞電訊小公司嚟扮演爭光角色?可恥啊...可恥...

有免費波睇 1080唔使俾

引用:
原帖由 天生有級數 於 2022-11-20 23:41 發表
死死氣買左
開波啦
唔講用其他方法睇波,網上而家賣nowe 通行證都係五舊水,唔駛咁貴

連now都cut埋,揾笨柒

上網睇。

藍鯨

引用:
原帖由 tobycat 於 2022-11-21 12:17 PM 發表
最早續約加$280, 之後優惠價都係$880.
再唔係VPN去其他國家上網睇就算, 唔會比$1080囉. 
即係本身有足球plan,都要額外加錢

以前好似唔使個喎, 有線同now, 衹要你有足球plan就可以免費睇

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2022-11-22 11:09 發表

即係本身有足球plan,都要額外加錢

以前好似唔使個喎, 有線同now, 衹要你有足球plan就可以免費睇
加 plan, 續24個月再加$480,計落超過$2,000, 直頭當舊客是水魚

我直投呢排住天水圍,天綫收深圳電視信號

唔多。喺網上大把有得睇。

引用:
原帖由 山上異理想 於 2022-11-22 11:27 AM 發表

加 plan, 續24個月再加$480,計落超過$2,000, 直頭當舊客是水魚
以前有線年代, 衹要有足球plan就免費睇哂所有野, now真係呃錢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]