• 瀏覽: 8,233
  • 回覆: 23
  • 追帖: 2
+2
架老爺車用左好多年,來緊換車應該都係換電車,想問各位開tesla的分享下你已經開左幾多年?有咩事項維修過同相關費用?感謝!

就呢兩度整咗六萬幾

引用:
原帖由 barlowyau 於 2022-11-23 05:12 PM 發表
就呢兩度整咗六萬幾
咁貴 整哩D係咪一定得番Tesla度整?

引用:
原帖由 wl00112799 於 2022-11-23 17:28 發表

咁貴 整哩D係咪一定得番Tesla度整?
正常系,外面師父一拆野tesla就馬上知道你架比人搞緊,好犀利

咁多車唔選,選Tesla? 貪佢夠cheap

引用:
原帖由 山中雀躍的水管 於 2022-11-23 17:54 發表
咁多車唔選,選Tesla? 貪佢夠cheap
同 Rolex 一樣 ,當你同老細去大公樂,坐佢對面個地螌佬同你老細同款,大家又係食叉雞飯既時候,最僅要忍笑!

引用:
原帖由 barlowyau 於 23/11/2022 17:12 發表
就呢兩度整咗六萬幾
玻璃一萬門二萬?

無選擇咩?越嚟越多MK買Tesla,真係咩叉人渣!

電車冇得揀啦,一定Tesla,好似iPhone一樣,得閒又可以upgrade,好似變咗新車

我都想問,頂唔順油錢!屋企停車位冇得叉電唔買tesla仲有咩選擇?每工作日要行100km左右

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-11-24 13:09 發表
我都想問,頂唔順油錢!屋企停車位冇得叉電唔買tesla仲有咩選擇?每工作日要行100km左右
如你現有架車仲行得,你為慳每月~3000油錢,用40萬買架車就仲嘥錢!
你用40萬買8厘收息股,每年有32000,差不多夠你油錢!嗰40萬又唔會減值仲可能升值!40萬架車就年年眨值!

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2022-11-24 15:11 發表

如你現有架車仲行得,你為慳每月~3000油錢,用40萬買架車就仲嘥錢!
你用40萬買8厘收息股,每年有32000,差不多夠你油錢!嗰40萬又唔會減值仲可能升值!40萬架車就年年眨值!
一個月油錢係5千幾蚊

維修Tesla 一定好很貴

引用:
原帖由 el136 於 2022-11-24 18:32 發表
維修Tesla 一定好很貴
所以唔係個個揸得起

幾年前都好似話一條頭泵把都9萬。

主題標籤 #tesla
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]