• 瀏覽: 11,753
  • 回覆: 40
見佢之前踢西乙,現在踢墨西哥聯賽

其實,點解一直以來,都冇頂級聯賽的球會,買奧祖亞(吳鎮宇)?

就算係英超、西甲、意甲、法甲、德甲,中下游球隊的話,以佢能力拒絕冇問題啦

舉個例,史篤城、華列簡奴、波爾多、波琴、烏甸尼斯……點解唔買Sam哥做正選門將呢?

無錯,由14年開始已經技驚四座!

我都想知,佢喺國家隊經常有出色表現。

1.非歐
2.嫌佢矮
3.中南美洲球員太個性化

引用:
原帖由 味將軍 於 2022-11-23 17:49 發表
1.非歐
2.嫌佢矮
3.中南美洲球員太個性化
188cm🤔

引用:
原帖由 太子沉睡的巨龍 於 2022-11-23 17:16 發表

其實,點解一直以來,都冇頂級聯賽的球會,買奧祖亞(吳鎮宇)?

就算係英超、西甲、意甲、法甲、德甲,中下游球隊的話,以佢能力拒絕冇問題啦

舉個例,史篤城、華列簡奴、波爾多、波琴、烏甸尼斯……點解唔買Sam哥做正選門將呢?
我記得打過西甲,不過表現唔好

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2022-11-23 19:06 發表

我記得打過西甲,不過表現唔好
馬拉加

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2022-11-23 19:06 發表

188cm🤔
https://en.wikipedia.org/wiki/Guillermo_Ochoa

弱隊出龍門

因為易飛走

盃賽勁聯賽長途唔掂 

引用:
原帖由 太子沉睡的巨龍 於 2022-11-23 17:16 發表

咩呀?
踢過法甲同西甲喎……

佢中意揸飛機多啲

18定14?
世界有三個美洲頂級籠門
拿華斯 巴禾 鎮宇哥

係得佢際遇最差

引用:
原帖由 味將軍 於 2022-11-23 20:01 發表

https://en.wikipedia.org/wiki/Guillermo_Ochoa
Sommer同ospina都係183喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]