• 瀏覽: 19,786
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
其實有冇機會? 想入隻沙士 去邊度最好

無機會

排東方有冇機會?

周生x?

散仔林樂牲咁多錶有冇介紹
@t.t.t.

諗住買十兩金 睇下有冇得排🥲

引用:
原帖由 呢個哈考試 於 2022-11-25 01:56 發表
買金絕對無,鑽石還可能有機

去英記或者東記啦

買十零萬鑽飾,可以排快小小。

引用:
原帖由 呢個哈考試 於 2022-11-25 01:56 發表
金就應該幫不到太多, 買十拎萬鑽飾就應該有機會, 親身經歷: 我今年年頭新手行入周XX, 買一萬野做下會員, 之後買10拎萬鑽飾.  年中便可以食隻萬拎蚊Tudor 後買隻黑十.  相信現在可能已經唔洗食骨.

排唔到 要買就直接食炒. 食骨仲貴過食炒

引用:
原帖由 erickwwong 於 2022-11-25 15:46 發表

金就應該幫不到太多, 買十拎萬鑽飾就應該有機會, 親身經歷: 我今年年頭新手行入周XX, 買一萬野做下會員, 之後買10拎萬鑽飾.  年中便可以食隻萬拎蚊Tudor 後買隻黑十.  相信現在可能已經唔洗食骨.
咁買法睇到都覺得辛苦!

引用:
原帖由 呢個哈考試 於 2022-11-24 01:55 發表
其實有冇機會? 想入隻沙士 去邊度最好
正正經經排未必得 或者試下另類方法 試下日日走去問佢有冇貨 問返兩三個月通常佢都怕咗嚟會畀貨你聽聞有師兄成功

引用:
原帖由 edobingo 於 2022-11-25 17:32 發表

咁買法睇到都覺得辛苦!
建立起關係,之後便可以輕鬆一點,上個月就可以冇骨餐之下入手金鋼地通。

入到去買所謂鑽石飾物,其實都係貴到痴哂線,比人劏你買幾卡鑚石…先可以排到隻黑十運動款,咁其實咪又係條數係返度,除非你早本身已經係鑽石迷,咁預咗會幫趁,就真係無話可説。
不過,勞力士呢個牌子就真係勁,食住tool watch潮,將真正運動錶推上高峰,PP同AP雖然名氣上響過佢,但佢哋嘅運動錶都只不過係扮哂運動樣,而耐用耐操,以及紥實程度,完全係兩個世界,勞份機芯厚,夾板堅固非常,整體設計固若金湯,其他品牌,絕對望塵莫及,所以勞仔從來唔會有超薄機芯呢家野出現。
反而其他牌子,會將D錶整個較為運動D既外型就扮哂運動錶,骨子裏份機芯都係超薄而唔夠勞咁耐操耐衝激,仲要標榜自己係150米防水先夠威威…

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]