• 瀏覽: 1,179
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
一隊輸哂,其餘3隊互勝,3隊6分,計得失,6分都要出局
一隊贏哂9分,其餘3隊和哂,各得2分,計得失2分可出線

得失球一樣,三隊同分,又格食格,怎算

全都和晒, 0:0, 4隊都是3分,得失球是零,咁邊2隊出線

引用:
原帖由 lubet 於 2022-11-24 08:35 發表
全都和晒, 0:0, 4隊都是3分,得失球是零,咁邊2隊出線
抽籤

引用:
原帖由 炭屎郎 於 2022-11-24 08:37 發表

抽籤
其實加一埸4隊互射12碼,會唔會公平D

引用:
原帖由 lubet 於 2022-11-24 08:35 發表
6場波全和係冇可能發生嘅事

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-11-24 09:18 發表

6場波全和係冇可能發生嘅事
機會率是低,但不是冇可能

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-11-24 05:48 發表
唔駛你唸,已經有人唸左

引用:

抽籤
唔係,小組tiebreaker 最後計 fair play,紅黃食得少嗰隊優先。

上屆H組日本就靠咁樣出線。

引用:
原帖由 lubet 於 2022-11-24 09:49 發表

1990 年F組,6場和左5場,只有一場英格蘭贏埃及1-0。

引用:
原帖由 lubet 於 2022-11-24 08:42 發表

其實加一埸4隊互射12碼,會唔會公平D
對唔善長射12碼的球隊唔公平

世界盃小組賽試過4隊同分

附件

B56F2E1A-F5C4-4C5D-BB7C-F7207A386128.png(121.26 KB)

引用:
原帖由 lubet 於 2022-11-24 09:49 發表

機率仲低過中六合彩

引用:

抽籤
公平競技(牌數較少),抽簽排響公平競技後面

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-11-24 05:48 發表
3 teams 6 points

2 points very rare

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]