• 瀏覽: 3,083
  • 回覆: 24
世界盃小組賽F組第一輪,比利時憑藉巴舒亞伊(Michy Batshuayi)的入球1比0擊敗加拿大,賽後迪布尼(Kevin De Bruyne)獲得了全場最佳的獎盃。

今場比賽迪布尼2次射門1次射正,未能入球,他傳球成功率只有70%,送出4次關鍵傳球,4次對抗1次成功,完成1次攔截。

今場比賽迪布尼狀態只能說一般,傳球成功率很低,不過也送出了4次關鍵傳球。

對於自己獲得全場最佳一事,迪布尼進行了自嘲:「我不認為自己踢了一場很好的比賽,我也不知道自己為什麼拿到這個獎盃,可能是因為我的名氣吧。」

原來評分係睇名氣

明白晒

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/14844988/1/20221124

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
正常啦講真 
好似梅西果啲包裝巨星咁如果拎太低分點同小朋友球迷交代?

引用:
原帖由 巴塞順哂 於 2022-11-24 11:42 發表
正常啦講真 
梅西高分低能
敗走沙特

引用:
原帖由 巴塞順哂 於 2022-11-24 11:42 發表
正常啦講真 
巴塞對巴黎
梅西入到12碼都高分過戴帽麥巴比

7:5果啲都係,好心就學吓人

又串美斯

迪布尼果然快人快語

即係牙朗冇球技又冇名氣,仲要人見人憎,所以兩度入選世界盃最差陣容。

佢嘅名氣如何來? 係過去真係有實力表現而來的 亦反映迪布尼係真係頂級頂級球員來lo(佢不是靠直播沖露點而來的名氣 可以相比)🤫🤫😆

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-11-24 15:56 發表
佢嘅名氣如何來? 係過去真係有實力表現而來的 亦反映迪布尼係真係頂級頂級球員來lo(佢不是靠直播沖露點而來的名氣 可以相比)🤫🤫😆
梅西名氣完全靠自吹同假分網
結果敗走沙地

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-11-24 15:59 發表

梅西名氣完全靠自吹同假分網
結果敗走沙地
自吹資料 拎來看看😡😆

拎迪布尼同美斯比?

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-11-24 15:56 發表
比利時同加拿大邊個出名過迪布尼?

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-11-24 17:05 發表

比利時同加拿大邊個出名過迪布尼?
你會錯意了..

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-11-24 17:06 發表

你會錯意了..
所以佢自己咪講囉 評分呢啲嘢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]