• 瀏覽: 2,276
  • 回覆: 39
本主題由 4仔太郎 於 2022-11-24 12:27 移動
悲哀啊

贏左德國就打晒飛機咁....乜日本人咁易滿足架....

打敗德國...韓國人四年前已經做到啦...仲要一球不失添....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-11-24 11:57 發表
贏左德國就打晒飛機咁....乜日本人咁易滿足架....

打敗德國...韓國人四年前已經做到啦...仲要一球不失添....
偉大祖國想滿足 ... 唯有自己打飛機

引用:
原帖由 chesterman017 於 2022-11-24 11:53 發表
悲哀啊
你知唔知 大陸細路仔要踢地方代表隊要去校
足球學校學費貴過讀中學好多
入到去要上場踢波仲要俾錢教練 由細到踢中超都要俾錢教練先有場出 唔睇你好唔好波
搞到而家中國註冊足球員只有日本1%
話就話有十萬 其實好多都係假數
所以責任不在年輕人 而是在足協 體育總局 政府
日本球會每隊都有青訓隊
小學中學都有大型聯賽
但大陸由細到大體育課都是虛的 體育課隨時會被其他課徵用  你話點解放學唔自己踢波呀
對唔住 放學後仲有夜自習 自習到你八九點才可離校

香港足球有救了
南華復活就睇呢鑊野

元宇宙稱霸

引用:
原帖由 charlesshum2016 於 2022-11-24 12:10 發表

你知唔知 大陸細路仔要踢地方代表隊要去足球學校
足球學校學費貴過讀中學好多
入到去要上場踢波仲要俾錢教練 由細到踢中超都要俾錢教練先有場出 唔睇你好唔好波
搞到而家中國註冊足球員只有日本1%
話就話有十萬 其實好多都係假數
所以責任不在年輕人 而是在足協 體育總局 政府
日本球會每隊都有青訓隊
小學中學都有大型聯賽
但大陸由細到大體育課都是虛的 體育課隨時會被其他課徵用  你話點解放學唔自己踢波 ...
一日不轉政府 一日中國足球都永遠沉淪

師兄, 你危害割家安全呀

贏場分組賽好似捧左世界盃咁,一入十六強就俾人淘汰,舔日奴真係好戇鳩!

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-11-24 18:37 發表

呢個係你引申出黎嘅結論 唔關我事
我警告你涉嫌犯上顛覆國家安全罪

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-11-24 18:37 發表

真話唔好講 麻煩你講啲正能量嘅嘢

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-11-24 20:17 發表
贏場分組賽好似捧左世界盃咁,一入十六強就俾人淘汰,舔日奴真係好戇鳩!
200% 認同
即是大國崛起隊, 第一圈外圍賽贏馬爾代夫、菲律賓… 就吹什麼偉大民族復興、厲害了雞的國

一去到 12強爭決賽週, 連越南仔都砌唔贏, 想舔都冇得舔.

引用:
原帖由 charlesshum2016 於 2022-11-24 21:47 發表

政府經常轉 好出奇咩
轉政府 = 轉領隊、教練 …

危害割家、球會安全呀

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-11-24 21:56 發表

轉政府 = 轉領隊、教練 …

危害割家、球會安全呀
師兄你唔好講到咁明 你好危險架

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-11-24 21:55 發表

200% 認同
即是大國崛起隊, 第一圈外圍賽贏馬爾代夫、菲律賓… 就吹什麼偉大民族復興、厲害了雞的國

一去到 12強爭決賽週, 連越南仔都砌唔贏, 想舔都冇得舔.
支持自己國家唔係叫舔,係你啲大陸人後代踩番大陸先最仆街

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-11-24 22:05 發表

支持自己國家唔係叫舔,係你啲大陸人後代踩番大陸先最仆街
盲撐個啲叫捧殺 明明唔掂都要撐即係你想國足維持現狀 一直沉淪 一直打唔到世界盃啦
你明顯包裝禍心 係外國勢力嘅間諜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]