• 瀏覽: 8,850
  • 回覆: 42
其實依加tvb 已經冇培養人才
再吃老本
真係冇哂小生花旦

應該要谷下面班人上位,開大劇,先棒到新人,但其實班新人已經唔新。

新五虎: 張彥博 何廣沛 張振朗 朱敏瀚 丁子朗
新五大花旦: 陳瀅 蔡思貝 王敏奕 馮盈盈 羅毓儀

引用:
原帖由 狂P圖 於 2022-11-24 16:04 發表
再吃老本
真係冇哂小生花旦

應該要谷下面班人上位,開大劇,先棒到新人,但其實班新人已經唔新。

新抱仔無料到羅 ... 羅毓儀 E+係WIN左新鮮感 ,
個人認為一定要有大口儀 !!!(戴祖兒)

引用:
再吃老本
真係冇哂小生花旦

我建議6個小生:周嘉洛、何廣沛、丁子朗、黃庭鋒、朱敏瀚、孔德賢
剛剛好可以食住隔離台嘅MIRROR 上弦。(6對6)
至於花旦:陳曉華、陳嘉慧、何依婷、游嘉欣、郭柏妍、戴祖儀、劉穎璇
以上全部未過30,你建議嗰啲部分已經過咗30,甚至已經係可以獨當一面了,大製作時可用。

見到張彥博就笑而不語 

引用:
原帖由 mcyu05 於 2022-11-24 16:14 發表

我建議6個小生:周嘉洛、何廣沛、丁子朗、黃庭鋒、朱敏瀚、孔德賢
剛剛好可以食住隔離台嘅MIRROR 上弦。(6對6)
至於花旦:陳曉華、陳嘉慧、何依婷、游嘉欣、郭柏妍、戴祖儀、劉穎璇
以上全部未過30,你建議嗰啲部分已經過咗30,甚至已經係可以獨當一面了,大製作時可用。
除咗何廣沛、丁子朗、朱敏瀚同陳嘉慧之外,其他都好差。

引用:
再吃老本
真係冇哂小生花旦

TBB想將陳嘉惠打造成唐C詠2.0

推乜郁晒氮

張彥博42歲,TVB唔會力捧

引用:
再吃老本
真係冇哂小生花旦

TVB一年最少拍30套劇, 如果只係五大小生花旦, 佢地晚晚通頂就算拍得切出街, 你都嚴悶啦

引用:
再吃老本
真係冇哂小生花旦

你第一句說話就已經講錯,歪曲事實啦,TVB一直都都培養人才,尤其係今年嘅女新人,個個都令人心心眼
蔡潔,王敏奕,羅毓儀,何沛珈,李芷晴,陳嘉慧,佢哋唔新咩?

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2022-11-24 17:23 發表

你第一句說話就已經講錯,歪曲事實啦,TVB一直都都培養人才,尤其係今年嘅女新人,個個都令人心心眼
蔡潔,王敏奕,羅毓儀,何沛珈,李芷晴,陳嘉慧,佢哋唔新咩?
係, J2都一大班20出頭的女, 同一班30樓下的仔, 磨練等緊上位

仲有聲夢個批10幾歲嘅女仔,男仔就要時間

引用:
原帖由 e5432whm 於 2022-11-24 17:27 發表

係, J2都一大班20出頭的女, 同一班30樓下的仔, 磨練等緊上位
咁即係培養緊新人啦

引用:
原帖由 狂P圖 於 2022-11-24 16:22 發表

除咗何廣沛、丁子朗、朱敏瀚同陳嘉慧之外,其他都好差。
點差法

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-11-24 16:15 發表
見到張彥博就笑而不語 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]