• 瀏覽: 38,409
  • 回覆: 281
  • 追帖: 4
+12
本主題由 palepala234 於 2022-11-28 12:47 下沉
翠如個遊走世界天與地,我真係覺得要睇!特別係敘利亞呢兩集,好佩服佢一個女人仔去,感覺到好危險 班軍人同佢影相都唔知熱情定抽水既…

戰爭後既景況,如果唔係佢去拍,都唔知幾時先去可睇到呢d畫面…

最後班小朋友真係好令人感動戰爭下成長都仲咁正面…

引用:
原帖由 LEMONGIRL888 於 2022-11-24 17:00 發表
翠如個遊走世界天與地,我真係覺得要睇!特別係敘利亞呢兩集,好佩服佢一個女人仔去,感覺到好危險 班軍人同佢影相都唔知熱情定抽水既…

戰爭後既景況,如果唔係佢去拍,都唔知幾時先去可睇到呢d畫面…

絕世靚抽!

惟有TVB做得到!

引用:
原帖由 LEMONGIRL888 於 2022-11-24 17:00 發表

邊個搞到敘利亞內戰? 

引用:
原帖由 Zchallenger1118 於 2022-11-24 17:03 發表

絕世靚抽!

惟有TVB做得到!
抽咩

引用:
原帖由 樣衰長臭蟹 於 2022-11-24 17:12 發表

邊個搞到敘利亞內戰? 
老美系世界頭號恐佈分子!老美侵略全世界!

引用:

really? 今晚睇返先

香港人睇到咩叫亂世未?

多謝老美

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2022-11-24 17:56 發表

老美系世界頭號恐佈分子!老美侵略全世界!
佢老尾仲成日扮世界警察

引用:
原帖由 Zchallenger1118 於 2022-11-24 17:03 發表

絕世靚抽!

惟有TVB做得到!
絕世靚抽!

引用:

佢唔係一個人去,不過唔知有幾多人去,起碼有個攝影師跟

不過呢D地方,真係你俾一億HKD我,我都唔會想去

同軍人影相,真係好驚佢俾人捉上車… 

我們要偷著樂

提示: 違規內容已被屏蔽
成隊 crew一齊,有乜危險?

只記得各地有啲On9年青人話要偷渡去打聖戰!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]