• 瀏覽: 50,382
  • 回覆: 216
  • 追帖: 1
英格蘭,法國,西班牙,巴西

法國唔睇好 話曬都冇咗幾多主力

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-11-25 10:27 發表
法國唔睇好 話曬都冇咗幾多主力
靴南迪斯、甘佩比、簡迪、普巴、安高古、賓施馬,前中後冇咗半隊,真係好艱難。

引用:
原帖由 Mr.23b 於 2022-11-25 10:29 發表

靴南迪斯、甘佩比、簡迪、普巴、安高古、賓施馬,前中後冇咗半隊,真係好艱難。
冇賓斯馬有銀河唯一 但冇中場真係

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 TST-East 於 2022-11-25 10:34 發表

28日踢 7場波 ( 如果入到決賽 )

一早就晒冷的球隊, 好難捱到最後

平平凡凡, 場場緊緊熟 ... 就最好.
照你咁講巴西荷蘭

提子...

引用:
原帖由 TST-East 於 2022-11-25 11:29 發表

荷蘭似乎無乜入波殺手鐧, 及無成場被釘死, 但一腳波就可以改變戰局的球員, 例如 : 迪布尼, Modric

巴西在 G組, 其實有的蝕底, 最後一日出場, 比 A、B組 少 3日時間休息

其實最靚簽, 應該係阿根廷, 如果 C-1 出線, 對 D-2 突尼西亞 / 丹麥 / 澳洲, Easy 執
之後 8強, 可能對英格蘭 荷蘭, 都係有得打
現在就算 C-2 出線, ...
笑死 對沙特都踢到咁 打丹麥澳洲easy執

葡萄牙呢?出面吹到一地都係。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-11-25 10:17 發表
英格蘭,法國,西班牙,巴西
我都係諗住呢四對奪冠

英格蘭就算把啦,一遇強隊即時現形

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-11-25 11:33 發表

笑死 對沙特都踢到咁 打丹麥澳洲easy執
筍仔第一次睇世界盃?

打得幾差,打得幾好既隊因為賽程,天氣,對手執行戰術能力都可以存在好多變數。

就好似西班牙打得好好,我都唔敢話佢哋對德國同日本有贏面。阿根廷打得差,又唔代表波蘭同墨西哥可以做到咁高壓既迫搶。

沙地, 連球皇都贏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]