• 瀏覽: 9,420
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
一食鏝頭立即收幾千萬

依家套套都3000萬票房

真定假乜9戲都柒幾千幻。督數

原來督數咁易,TVB /邵氏幾時拍返十套八套出嚟獻下世?

以香討TVb 版人氣咁旺,督返三幾億唔易吖

引用:
原帖由 零消費力毛毛 於 2022-11-29 00:11 發表

Tbb 版真好旺

引用:
原帖由 零消費力毛毛 於 2022-11-29 00:11 發表

200萬零加一都督到出嚟啦,有幾難阿

引用:
原帖由 低智PGS 於 2022-11-29 11:36 發表

200萬零加一都督到出嚟啦,有幾難阿
沈默大多數五百萬都督得出嚟最勁,唔出聲當哂自己友

老人院最多自己人

引用:

老人台拍就一定多人睇啦, 一個老人院都幾百嗰觀眾.

票房 = 票價 X 購買人數。 

票價年年加, 以前50-60蚊一張票, 依家隨隨便便100-200, 如果入場人數不變, 依家3000萬票房相等如最多1000萬咁上近.

突然港產片大熱

無物重頭戲上,套“風再起時”又脫腳

而家上都係拍佐,之前因疫情上唔到既存貨,而家排隊上

引用:
原帖由 下弦騎住聲夢 於 2022-11-27 11:50 發表
某顏色群眾無得玩革命,
現只有寄情同路人電影之上,
圍爐取暖亢奮中。
都係好事嚟嘅!
天下太平。
古生兩面食,
做了共主,
維穩有功,
下次科幻巨著拍「續集」,
阿爺資金「繼續」大力支持,
如此八成內地資金「合拍片」,
某顏色支持者仍然自欺欺人話係「港產片」,每人睇十六、七次來證明自己係「真香港人」,
真係笑死人冇命賠。

某顏色群眾現實中只係一群唔肯消費既大叔阿伯
每週寄情某老人台幾百部電視既收視
有收視就上香討圍爐亢奮一番

大叔阿伯咁易滿足,政府最開心

有人買飛,無人入場

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]