• 瀏覽: 8,013
  • 回覆: 27
  • 追帖: 2
+2
而家入油邊日會入會平D?我見D油站有時有減有時就無減

引用:
原帖由 chanmissmiss 於 2022-11-28 13:58 發表
https://oil-price.consumer.org.hk/tc

睇你入開邊間囉,我入過大星星就星期三六就減$-5.19,要入白金就只有星期三有得平

最緊要睇下中石化幾時有特價,就幾時去入。

中石,上次減-6.4,抵

花甲油站,逢星期三六最平可以減11蚊一升。

引用:
原帖由 橡膠WING 於 2022-11-29 13:12 發表
如果係入大星星就可以入埋佢個會,儲左分可以下次入油直接當錢用,白金見佢入1L就平返$1比你
真係要平都係申請佢張紅卡+油券,減到$6.5左右啦

引用:
原帖由 西鐵盤疊茵庭 於 2022-11-28 23:44 發表
中石,上次減-6.4,抵
中石好似係部分油站,早上7至10,晚上5至8,計埋app用分換油優惠,每日都係減6.39

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-11-28 22:27 發表
最緊要睇下中石化幾時有特價,就幾時去入。
我10樓有冇講錯?麻煩大家驗證下

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-11-29 19:29 發表

我10樓有冇講錯?麻煩大家驗證下
我有佢張黑卡,亦都登記咗做會員。但係我都係睇牌價,幾時有優惠我就幾時去入油。佢個apps我暫時都未識用,有機會我都問下佢公司先。

我download 晒咁多隻app, 會有push 講優惠,邊間平得多就揀邊間,啲分數可以換油/當錢駛係正。

引用:
原帖由 chanmissmiss 於 2022-11-28 13:58 發表
咁計算就唔好養車啦
我無車一身輕仲每月儲到錢

點平都無用  油價唔平

引用:
原帖由 拎毛 於 2022-11-29 18:36 發表

真係要平都係申請佢張紅卡+油券,減到$6.5左右啦
如果你有玩遊戲拎到張500送100,其實可以減到7.05

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]