• 瀏覽: 7,778
  • 回覆: 97
+2
粱振英在fb 上,評論終審法院拒禁止英籍大狀的判決的貼文,被fb封鎖評論了!
fb禁了他的英文貼文評論,到底有何居心,背後什麼勢力指使?

附件

Screenshot_20221128-185606_Chrome.jpg(289.06 KB)

仲以為佢咁L憎英美,唔會玩呢啲美帝嘢,淨係玩祖國嘅微博㖭!

FB係美狗操控,唔岩聽咪封你好正常喎

美國言論自由是笑話

言論自由

Good job 

送返廣州審,乜事都解決。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-11-28 20:48 發表
利用fb 比外國知中國聲音有咩問題?
你唔鬧自命自己言論自由既fb 進行言論封控既?

做番個中國人啦你

引用:
原帖由 chkhl 於 2022-11-28 19:05 發表
粱振英在fb 上,評論終審法院拒禁止英籍大狀的判決的貼文,被fb封鎖評論了!
🪳又講大話作文
明明仲喺度

引用:
原帖由 chkhl 於 2022-11-28 19:05 發表
支持CY!

引用:
原帖由 oyear 於 2022-11-28 21:42 發表

利用fb 比外國知中國聲音有咩問題?
你唔鬧自命自己言論自由既fb 進行言論封控既?

做番個中國人啦你
冇錯,做番中國人就唔會又鬧美帝又奶美國嘢啦!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-11-28 20:48 發表
唔用FB黃畜點會被刺激到生不如死哇

被「燃卵豉油」了

西媒又表演「言論自由」了

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-11-28 21:50 發表

冇錯,做番中國人就唔會又鬧美帝又奶美國嘢啦!
請問美國有咩野咁好奶?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]