• 瀏覽: 6,687
  • 回覆: 47
  • 追帖: 2
樣就見人見智,不過唱歌真係不敢恭唯

係,真係好樣衰,個牙刷廣告嚇撚死,唱歌都麻麻地。

引用:
原帖由 潛入小兵部隊 於 2022-11-28 19:48 發表
食顏色水先有人睬佢
唔止佢一個

得罪講句,多數係啲老嘢先對佢反感

引用:
原帖由 潛入小兵部隊 於 2022-11-28 19:48 發表
食顏色水先有人睬佢
識唔識唱歌就睇下你用咩角度去聽

最少佢唱歌唔使睇字幕都聽到佢唱緊咩

唔似某組合 完全聽唔到佢地唱緊咩

如果有埋RAP, SORRY, 我好似係暢運道睇緊做法事

引用:
原帖由 護陰急先鋒 於 2022-11-28 21:41 發表
樣就見人見智,不過唱歌真係不敢恭唯
同12垃圾一樣級數

引用:
原帖由 潛入小兵部隊 於 2022-11-29 15:01 發表

咩組合?

btw你知5知林家謙係食黃水?

間唔中就會靠d偽黃字眼抽水
好地地話搵一班dancer幫佢演出MV, 又要打: 咩多謝你地"trump:我玩,又支持黃店去打卡

btw佢咬字都唔係好喎
苦榮唱歌好聽呀?
佢係咪GAY都唔關我事添
我只係講事實

12人妖,你聽到佢地唱緊乜咩?
咬字發音都有問題

成個變態殺手咁L樣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
食顏色水先有人睬佢
佢個樣似林夕.佢都講過自己係作曲嘅啫, 對唱歌冇咩信心, 因為自己把聲有爭議....其實從來香港作曲作詞的人好多時作俾人哋D就好好哋, 跳去做歌手, 作俾自己就麻麻地 (Aga 是例外).其實佢剩係做番作曲好D.

https://www.youtube.com/watch?v=hHMeEp4nyHA&t=95s

https://www.youtube.com/watch?v=k1p_0BBGhsE

引用:
原帖由 成語治療師 於 2022-11-29 13:15 發表
得罪講句,多數係啲老嘢先對佢反感
得罪講句,多數係的低能,無腦,白痴仔先對佢好感

呢啲傻仔樣,喺我中學時期專烚嘅對象,話時話,佢個樣有啲似戴咗眼鏡嘅張敬軒一樣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]