• 瀏覽: 22,282
  • 回覆: 30
  • 追帖: 2
+11
想請教各位C兄C姐

橫浜高達 入場票 + special觀景票,去到先買入到場機會大嗎

還是一定要預先在網上買定?

thanks

我用新出果set套票去到counter個職員有問我要唔要買埋近距離觀賞果張票

大把票,門口買就得。近距離果張票吾值…

引用:
原帖由 eldexlee 於 2022-11-29 07:46 發表
大把票,門口買就得。近距離果張票吾值…
如果唔駛買定飛就最好

thanks C兄

引用:
原帖由 chabaox 於 2022-11-29 04:13 發表
我用新出果set套票去到counter個職員有問我要唔要買埋近距離觀賞果張票
新出有套票

引用:
原帖由 0_C 於 2022-11-30 22:37 發表

新出有套票
呢set
我都係貪張紀念票先買

引用:
原帖由 chabaox 於 2022-12-1 03:02 發表

呢set
我都係貪張紀念票先買
包東急東橫線來回?
呢張飛可否在涉谷買到?

引用:
原帖由 reddogdog 於 2022-12-1 10:04 發表

包東急東橫線來回?
呢張飛可否在涉谷買到?
唔只來回係1日任搭
仲有買果陣要注意:我喺元町站買果時個站入面完全冇任何海報/廣告/指示話有呢張票買
我係見到有個辦公室窗口出面有個叮叮叫人,入面有個人行出嚟問佢先買到

発売場所:
東急線18駅、みなとみらい線各駅
【東急線】渋谷駅、中目黒駅、武蔵小杉駅、日吉駅、菊名駅、橫浜駅、目黒駅、田園調布駅、三軒茶屋駅、二子玉川駅、溝の口駅、鷺沼駅、あざみ野駅、長津田駅、大井町駅、自由が丘駅、五反田駅、蒲田駅
【みなとみらい線】橫浜駅、新高島駅、みなとみらい駅、馬車道駅、日本大通り駅、元町・中華街駅

引用:
原帖由 chabaox 於 2022-12-1 13:15 發表

唔只來回係1日任搭
仲有買果陣要注意:我喺元町站買果時個站入面完全冇任何海報/廣告/指示話有呢張票買
我係見到有個辦公室窗口出面有個叮叮叫人,入面有個人行出嚟問佢先買到

発売場所:
【東急線】渋谷駅、中目黒駅、武蔵小杉駅、日吉駅、菊名駅、橫浜駅、目黒駅、田園調布駅、三軒茶屋駅、二子玉川駅、溝の口駅、鷺沼駅、あざみ野駅、長津田駅、大井町駅、自由が丘 ...
Thx ching介紹,咁我都會買

引用:
原帖由 chabaox 於 2022-12-1 13:15 發表

唔只來回係1日任搭

発売場所:
【東急線】渋谷駅、中目黒駅、武蔵小杉駅、日吉駅、菊名駅、橫浜駅、目黒駅、田園調布駅、三軒茶屋駅、二子玉川駅、溝の口駅、鷺沼駅、あざみ野駅、長津田駅、大井町駅、自由が丘 ...
Thanks, 渋谷駅買

星期一至五去應該唔駛買定飛, 但留意佢個日有冇開.
如你由元町中華街駅行過去, 記得唔好揾錯出口, show個高達俾佢睇問站員行邊個出口佢會答你, 我個次去都係咁. 

引用:

唔只來回係1日任搭

発売場所:
唔好意思呀!想問下 我係上野出發去橫濱睇gumdam 買呢張pass有冇用呢? 

上去近睇超級岸九!上到去要計時每組人前排睇大約一分鐘,跟住車輪轉咁睇到兩次前排之後轉另一樓層(有兩層),如果你一開始上頂睇頭咁尾段就睇唔到佢拎頭望你!下層係睇唔到嘅!三千幾yen不如食個燒肉仲好😏

行咗出去就係咁!有乜好睇?下面小食亭個角度仲好又有得坐

引用:
原帖由 0_C 於 2022-11-28 22:45 發表
想請教各位C兄C姐

橫浜高達 入場票 + special觀景票,去到先買入到場機會大嗎

還是一定要預先在網上買定?

thanks
我十一月頭去果陣入場券唔使買定,但係觀景票冇哂(可能因為夜晚掛)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]