• 瀏覽: 8,171
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
請問一下,各位Ching知唔知一條原裝皮帶for spitfire chronograph 41mm, 幾錢?thx

師兄
如果你隻錶係 IW387902, 條皮帶會係 港元 1,770.00 …

錶帶其實網頁上邊有價錢,反而想配過蝴蝶扣唔知幾多錢

引用:
原帖由 ec1338 於 2022-11-30 16:18 發表
師兄
如果你隻錶係 IW387902, 條皮帶會係 港元 1,770.00 …
Thx Ching 回覆,請問Ching 知買多個針扣幾錢? 因為換帶時唔想拆埋個扣

引用:
原帖由 ad_discuss 於 2022-12-1 07:49 發表
係?Ching 有link send黎睇下?thx!

引用:
原帖由 冬寒熱情的蝦仁 於 2022-12-1 14:47 發表

係?Ching 有link send黎睇下?thx!
https://www.iwc.com/hk/en/strap-result.IWIW378002.html#accessorytype=pin

引用:
原帖由 ad_discuss 於 2022-12-2 04:35 發表

https://www.iwc.com/hk/en/strap-result.IWIW378002.html#accessorytype=pin
Thx Ching!

引用:
原帖由 ad_discuss 於 2022-12-1 07:49 發表
師兄,摺扣 價錢係 3,200.00 …

引用:
原帖由 冬寒熱情的蝦仁 於 2022-12-1 14:46 發表

Thx Ching 回覆,請問Ching 知買多個針扣幾錢? 因為換帶時唔想拆埋個扣
師兄,針扣 價錢係 800.00 …

引用:
原帖由 ec1338 於 2022-12-8 16:25 發表

師兄,摺扣 價錢係 3,200.00 …
Thank you c hing

引用:
原帖由 冬寒熱情的蝦仁 於 2022-11-29 17:35 發表
請問一下,各位Ching知唔知一條原裝皮帶for spitfire chronograph 41mm, 幾錢?thx
我有條全新呀,pm傾

引用:
原帖由 電梯遠方的作業 於 2022-12-31 23:21 發表

我有條全新呀,pm傾
Ching, 有興趣,但我唔夠1星pm唔到,thx

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]