• 瀏覽: 3,266
  • 回覆: 12
【#外遊SIM】SoSIM本地抵用,旅行仲抵玩!

外地旅行人生路不熟,一張可靠SIM卡好重要💪。SoSIM原來唔止可以喺本地用,連去旅行都用到,內地、日、韓、星、馬、泰、台都啱用!仲要低至$6.6/日,平絕全城,喺樓下屈臣氏、百佳就買到,有保證又有質素,好過用不知名儲值卡🤩

https://www.facebook.com/ePriceHK/posts/pfbid02aY66hm25W7oBcvxR9yRKCj2Sr6YvBL9x8n8XHbtEF5EicSjmf8Lhmp3nj59rkCrHl?__tn__=-R

呢張卡係抵,平過同安全過你係鴨記個d雜牌卡先

之前見有D公司做$12-15/日以為平, 原來SOSIM 至係最平

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2022-11-29 20:41 發表
呢張卡係抵,平過同安全過你係鴨記個d雜牌卡先
聽過有朋友去鴨記買, 落機想開黎用先發現用唔到

引用:
原帖由 dgfaa 於 2022-11-29 22:49 發表
之前見有D公司做$12-15/日以為平, 原來SOSIM 至係最平
租WIFI EGG 都幾麻煩, 又要租機又要還機, 遲左又要罰錢
我租過一次都縑麻煩無再租lu

引用:
原帖由 manlili 於 2022-11-29 23:56 發表

租WIFI EGG 都幾麻煩, 又要租機又要還機, 遲左又要罰錢
呢張卡我有用,去百佳/屈臣S就買到,增值就用APP攪

引用:
原帖由 manlili 於 2022-11-29 23:56 發表

係呀, 租WIFI EGG仲要唔平添

引用:
原帖由 dgfaa 於 2022-11-30 13:53 發表

係呀, 租WIFI EGG仲要唔平添
要借要還先最麻煩,浪費時間

引用:
原帖由 lamchiyah 於 2022-11-30 17:53 發表

要借要還先最麻煩,浪費時間
一陣最驚唔見左就麻鬼煩

引用:
原帖由 Terre2501 於 2022-11-30 09:28 發表

呢張卡我有用,去百佳/屈臣S就買到,增值就用APP攪
如果不嬲都係用開sosim,係咪直頭唔洗轉卡

原來SOSIM 至係最平,仲要周圍都買到

引用:
原帖由 1123dorisli 於 2022-12-3 19:25 發表
原來SOSIM 至係最平,仲要周圍都買到
一張卡過唔洗換真係好鬼方便
諗唔到理由唔用佢

呢張去日本收得好唔好??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]