• 瀏覽: 5,140
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
+4
注意,某個電視台無去採訪,有幾個自己人藝員都唔去?

《驅魔龍族馬小玲》由原編劇陳十三執導,導演攜同吳千語、黃宗澤、蔡潔、郭柏妍、劉心悠、蘇麗珊等一眾主演出席開鏡。

TVB有獨家訪問

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-11-30 00:03 發表
TVB有獨家訪問
無睇某台唔知

睇呢個陣容,好Q柒.到時又講觀音加佛組呢D甘既戇膠野?

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-11-30 08:06 發表
點解無萬二蚊尹天照?

引用:
原帖由 zpeter4 於 2022-11-30 10:32 發表

點解無萬二蚊尹天照?
陳十三暗示有驚喜, 應該會搵番佢兩個出場客串下

希望用番原版身份,  萬二蚊 都話可以搵下馬丹娜,  
天照如果求其第二個身份出一出, 無乜意思......

索性話多元宇宙 有佢地原版馬小玲,況天佑都好

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-11-30 08:06 發表
得炒善...............講改變時間線?
唔知點玩,  無將臣, 無況天涯, 唔會有乜可發揮

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-11-30 12:08 發表

得炒善...............講改變時間線?
唔知點玩,  無將臣, 無況天涯, 唔會有乜可發揮
拒既基本藍本如果冇變就唶係又僵屎加愛情元素. 呢D垃圾題材鬼佬吸血鬼已經拍到冇感覺

我記得個將神唶係最原始果個吸血鬼好似冇真係點出過黎?如果講拒既來原或者得,但係呢條友只係一直拍一直諗到乜就塞入去
完全冇解釋點解,要人硬啃

引用:
原帖由 kira2018 於 2022-11-30 13:51 發表

拒既基本藍本如果冇變就唶係又僵屎加愛情元素. 呢D垃圾題材鬼佬吸血鬼已經拍到冇感覺

我記得個將神唶係最原始果個吸血鬼好似冇真係點出過黎?如果講拒既來原或者得,但係呢條友只係一直拍一直諗到乜就塞入去
完全冇解釋點解,要人硬啃
將臣來源有講呀........無睇第二輯?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-12-2 12:46 發表

可能佢根本無睇過
當然將臣既來源都好hea   外星人

呢d戲拍電影,嘥時間,嘥心機,嘥資源,嘥電
都番電視劇會好d

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-12-2 12:46 發表

有講都唔記得晒.成套野好亂,又結婚,又話邊個邊個係乜化身.任拒講

可唔可以搵萬二蚊做番

12000元
唉.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]