• 瀏覽: 4,182
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
睇咁多隊呢兩隊球員質素、 攻守平衡係最好,可惜八強就要碰面。葡萄牙第三,巴西睇下有冇尼馬,如果唔係唔入流。

我睇衰法國。。。其中一個重要因素就係世界盃未有蟬聯紀錄,再加上防中冇左普巴簡迪。。。

反而覺得天時地利人和都係巴西個邊,法國上屆未奪冠前都冇人睇好佢。

引用:
原帖由 jim_jim_s 於 2022-11-30 20:00 發表
我睇衰法國。。。其中一個重要因素就係世界盃未有蟬聯紀錄,再加上防中冇左普巴簡迪。。。

反而覺得天時地利人和都係巴西個邊,法國上屆未奪冠前都冇人睇好佢。
少年你太年輕了,巴西1958, 62連續兩次冠軍

引用:
原帖由 鳳凰2號 於 2022-11-30 22:30 發表

少年你太年輕了,巴西1958, 62連續兩次冠軍
唔~自從大力神盃開始就沒有蟬聯紀錄了

巴西 西班牙 最有冠軍相 , 其次 法 / 英

引用:
原帖由 jim_jim_s 於 2022-11-30 20:00 發表

法國 近 2 場 表現失望 , 冠軍相真係談不上

引用:
原帖由 dhj 於 2022-12-1 02:05 發表

法國 近 2 場 表現失望 , 冠軍相真係談不上
對突尼西亞擺明放水不作準,16強賓施馬預計可復出,論人腳勝英格蘭一籌,英法大戰我睇高法國一線

引用:
原帖由 dl467689 於 2022-12-1 06:53 發表

對突尼西亞擺明放水不作準,16強賓施馬預計可復出,論人腳勝英格蘭一籌,英法大戰我睇高法國一線
多謝燈神放料,咁麥麥送會零封麥包比助英格蘭
打爆法國! 😎

英格蘭足球係一個笑話,竟然有冠軍相😆😆😆

英格蘭成日都畀人睇好,但係次次都。。。。。。。。

引用:

最有機會衛冕應該係98年的巴西,陣容強大狀態佳,可惜決賽唔知做乜

否則巴西會係歷史性三連冠。

引用:
原帖由 毛毛手 於 2022-12-1 19:33 發表

最有機會衛冕應該係98年的巴西,陣容強大狀態佳,可惜決賽唔知做乜

否則巴西會係歷史性三連冠。
好明顯被法國技術性擊敗啦⋯⋯
利申:Allez les bleus ! 

兩隊都冇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]