• 瀏覽: 8,290
  • 回覆: 27
星島東方及YAHOO只報導及採訪鍾柔美及胡鴻鈞, 出席的造星歌手被當透明

造星歌手?  你指邊個?

問都冇用, 十問九唔應

雲浩影亦都唱得不錯啊

問阿Mo all啞,問So Ching唔講!問其他唔答!問大路嘢寸寸貢!

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-12-1 10:39 發表
星島東方及YAHOO只報導及採訪鍾柔美及胡鴻鈞, 出席的造星歌手被當透明
無訪問炎明熹?

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-12-1 10:39 發表
做假歌手多D,假人假義,又話吾接受採訪,真On9

好快有VIU台慶「叱咤神壇」啦!903已經call晒全港傳媒,到時造星會囊括9成9獎項。

引用:
因為viutv 乜都唔可以講,
呢個台係咁。

新城音樂會?同商台係咪敵人?Viutv同商台有密切關係肯上新城音樂會已經好好呀啦,btw我係星島東方yahoo記者都會採訪TVB嘅歌手,因為個個都有禮貌又高質素,仲要人靚聲甜,每次訪問都答得好親切好開心接受採訪

引用:
原帖由 黃老邪 於 2022-12-1 15:27 發表

因為viutv 乜都唔可以講,
呢個台係咁。
嚴格來說雲姨姨只是造星出身, 性質跟曾比特沒分別, 只是她大鍾柔美成10年, 一起競爭新人獎好似格格不入

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-12-1 16:33 發表

嚴格來說雲姨姨只是造星出身, 性質跟曾比特沒分別, 只是她大鍾柔美成10年, 一起競爭新人獎好似格格不入
改過個名啦!鐘雲美

引用:
原帖由 mirrorfork 於 2022-12-1 16:33 發表

cloud同yumi係家燕媽媽自己友
同chantel係同門師妹

引用:

你唔講都唔知鍾柔美而家得14歲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]