• 瀏覽: 28,851
  • 回覆: 243
  • 追帖: 1
本主題由 palepala234 於 2022-12-12 12:37 下沉
大家快啲投佢一票
千祈唔好比某某再奪視帝霸住個獎

https://m.mingpao.com/pns/娛樂/article/20221205/s00016/1670173629295/視帝大熱惺惺相惜-陳山聰認輸-曾志偉爆林敏驄票數最少-未入10強
無綫總經理曾志偉大爆林敏驄目前票數最少,未躋身視帝10強。

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救

林敏聰攞視帝,大家冇意見
如果陳展鵬攞視帝,好多人有意見,佢得幾集比較突出,其他集數好一般

引用:
原帖由 風雲001 於 2022-12-5 18:07 發表
林敏聰攞視帝,大家冇意見
如果陳展鵬攞視帝,好多人有意見,佢得幾集比較突出,其他集數好一般
乜帝乜后,電視台識做咖嘞!

觀眾投票佔到幾多成,10%?

乜唔係內定嘅咩

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-12-5 18:32 發表
乜唔係內定嘅咩
老闆鍾意捧邊個員工就邊個, 以公司利益原因為依歸, 緊張有幾多投票其實好傻。

一年一度花炮會

攞 男喜 合理 d ... 演技... 同 陳展鵬 不相伯仲 , 但個角色難度輸哂比 陳展鵬 

個樣唔得票少正常

總經理明顯講緊笑

又出口術

引用:
原帖由 LeeLK 於 2022-12-5 18:36 發表

老闆鍾意捧邊個員工就邊個, 以公司利益原因為依歸, 緊張有幾多投票其實好傻。
只能講: 認真就輸了

林要選票黎做乜?

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2022-12-5 17:46 發表
大家快啲投佢一票
千祈唔好比某某再奪視帝霸住個獎

https://m.mingpao.com/pns/娛樂/article/20221205/s00016/1670173629295/視帝大熱惺惺相惜-陳山聰認輸-曾志偉爆林敏驄票數最少-未入10強
無綫總經理曾志偉大爆林敏驄目前票數最少,未躋身視帝10強。
根本吾輪到佢

今年55周年緊係打和啦super全部視帝

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]