• 瀏覽: 30,295
  • 回覆: 178
  • 追帖: 1
+4

呢一盒雙餸飯竟然賣$188,貴到呢!仲要話係$188高級和平小菜雙餸併燒味飯,個名改到咁好似又高級左啲咁呀。餸方面有馳名燒味(目測4舊)、帶子/蟹鉗(1舊),仲有幾舊咕咾肉,仲會確保熱辣辣送到。

呢啲咁高級嘅雙餸飯真係食一次,荷包都肉赤一次,但真係有人買...

引用:
原帖由 杏仁花生糖 於 2022-12-6 16:53 發表
香港人食餐飯一二百唔奇,幾時食個放題,打個邊爐都呢個價啦,唔會肉赤嘅,但問題係值唔值?
好似我早兩日去間爛鬼茶記食個飯,加杯凍檸茶話要加十蚊,畀,冇問題,但嚟到,杯茶,我以為係畀錯咗凍檸啡我,濁到不堪,唔好話要我加十蚊,你畀番十蚊我都未必飲,結果試咗一啖,果然淡、苦、澀,以後都咪搞我。

引用:
原帖由 杏仁花生糖 於 2022-12-6 16:53 發表
呢盒嘢,大雞六燒味質素,仲要肉奇少,大雞六最少都三件吖,佢仲要得兩件,幾件咕嚕肉同個急凍蟹鉗,收人188?黃店果然有計……

引用:
雖然唔影響質素,但件燒肉仲要有兩個窿,冇冇搞錯呀?

甘嘅包裝又188
偷歩試做新春飯盒

有啲貴呀

只要加上民主自由,  賣188好合理.

貴咗嚟......

咁就188?🫣

$188,呢個價錢值嗎?

搵笨七

好過搶!

50都唔值

引用:
原帖由 H叔 於 2022-12-6 18:21 發表

食理念比屎你都要照食架啦,$188抵到爛
正常人唔會有咁好又抵嘅嘢食!!

引用:
原帖由 東方紅 於 2022-12-6 17:13 發表

香港人食餐飯一二百唔奇,幾時食個放題,打個邊爐都呢個價啦,唔會肉赤嘅,但問題係值唔值?
好似我早兩日去間爛鬼茶記食個飯,加杯凍檸茶話要加十蚊,畀,冇問題,但嚟到,杯茶,我以為係畀錯咗凍檸啡我,濁到不堪,唔好話要我加十蚊,你畀番十蚊我都未必飲,結果試咗一啖,果然淡、苦、澀,以後都咪搞我。
你一定係叫凍檸茶少甜

主題標籤 #燒味
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]