• 瀏覽: 22,007
  • 回覆: 144
  • 追帖: 2
+2
16叔吸收了森林的負離子之後。。。下山醫肚!
16叔老眼昏花就係見到心形炸豬扒。。。你覺得似嗎?

附件

20221207_074534.jpg(229.35 KB)

20221205_100951.jpg(262.07 KB)

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-12-7 08:02 發表
Ah姐睇中你😅

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-12-7 08:02 發表
十六早.姐姐見美男有表示😂😂😂

十六叔早晨落單嗰個係男定女呀💟

引用:
原帖由 ltho3k 於 2022-12-7 08:06 發表

Ah姐睇中你😅
科學上嚟睇,就算阿姐睇中16叔都冇用。。。都要師傅肯整塊心型豬扒出嚟先至得架!

引用:
原帖由 farm1615 於 2022-12-7 08:06 發表

十六早.姐姐見美男有表示😂😂😂
morning,farm,網上傳聞不可輕信,邊度有咁多美男子。。。

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2022-12-7 08:12 發表
十六叔早晨落單嗰個係男定女呀💟
morning!馬,女子一名!

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-12-7 08:16 發表

morning!馬,女子一名!
食多幾朝早餐睇下係咪都係💘

引用:
16叔早晨,都好似呀

十六叔早
件心心豬扒色水好靚
食完成日心情都靚🤝
題外話, 比較少餐廳用烚蛋

早晨16叔

心咩型吖、駱駝蹄下話…
阿姐 hints 16俊男啊、咪咁無解啦

阿姐給你的暗示

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2022-12-7 08:15 發表

morning,farm,網上傳聞不可輕信,邊度有咁多美男子。。。
只有十六叔

引用:
老闆娘既心意,你收到了嗎?

主題標籤 #豬扒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]