• 瀏覽: 42,160
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
+19
有興趣c hing去問下😊

附件

BBF5BD21-ED09-49B3-89BD-290456021F9F.jpeg(302.31 KB)

咪玩啦

display only

唔止 尖沙咀,仲有沙田,屯門,荃灣,灣仔,銅鑼灣,金鐘,旺角,佐敦,油麻地,太子...........
問咩? 只是參觀品!
咪玩啦

無價錢牌,嘥氣!

全世界都放晒出來啦! 有咩好問?

放出嚟唔係賣,唔放出嚟就話無貨,Rolex 打手真係勁…無恥!🤭

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-12-7 23:34 發表
放出嚟唔係賣,唔放出嚟就話無貨,Rolex 打手真係勁…無恥!🤭
不如你真係試下入去問埋先再出貼啦
你想其他Ching入去問乜?

引用:
原帖由 Ottochan 於 2022-12-8 09:44 發表

我暫時唔會買,點解要去問?
當去到正價任買果時,我就有興趣去睇下,畀10幾萬出嚟買野,仲要好似乞衣咁去求人賣畀我,我接受唔到囉!
P.S. 我帶開solar Casio錶,又平又準,又唔駛叉電,防水又型仔。

唔識字算啦

引用:
原帖由 Ottochan 於 2022-12-8 09:44 發表

其實樓主想開 post 嘲笑人買勞冇問題,但奇奇怪怪影張相,又叫人入去問,都唔知做咩,攪笑post 一個

引用:
原帖由 心中空虛 於 2022-12-8 13:24 發表

其實樓主想開 post 嘲笑人買勞冇問題,但奇奇怪怪影張相,又叫人入去問,都唔知做咩,攪笑post 一個
「5/12尖沙咀彌敦道某酒店樓下拍攝」
你睇多一次,有邊隻字(或含意)係嘲笑買勞力士嘅人呢? 請說明🤔
另外,剛剛行過海運大廈Rolex專門店,連綠綠都有擺攤嚟,真係有衝動入去問下🤭

依間野以前好好, 攞隻369出來又攞datejust俾我戴上手, 只不過果時唔知係寶

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-12-8 15:18 發表

「5/12尖沙咀彌敦道某酒店樓下拍攝」
你睇多一次,有邊隻字(或含意)係嘲笑買勞力士嘅人呢? 請說明🤔
另外,剛剛行過海運大廈Rolex專門店,連綠綠都有擺攤嚟,真係有衝動入去問下🤭
綠綠停產停賣,點樣連66都放出嚟,BTW你係外星嚟架?你唔知而家勞力士規定AD要放熱門款出嚟display?講到好似發現新大陸咁。

引用:
原帖由 forevergo 於 2022-12-8 17:33 發表

綠綠停產停賣,點樣連66都放出嚟,BTW你係外星嚟架?你唔知而家勞力士規定AD要放熱門款出嚟display?講到好似發現新大陸咁。
唔駛認真回佢,呢啲post 以前版主應該移走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]