• 瀏覽: 5,014
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
尋日大比數領先佢先可以7x幾分鐘咁早落場...

如果之後有場落後緊0比1,去到85分鐘領隊先換佢,你估佢會點?

我估佢會話個領隊玩野,拒絶落場,然後離場走人.佢一定會想輸波出局,等所有人話個領隊唔畀佢打正選而輸,等佢揹晒鍋...

引用:
原帖由 lrway 於 2022-12-7 21:01 發表

如果之後有場落後緊0比1,去到85分鐘領隊先換佢,你估佢會點?

我估佢會話個領隊玩野,拒絶落場,然後離場走人.佢一定會想輸波出局,等所有人話個領隊唔畀佢打正選而輸,等佢揹晒鍋...
繼續搏痴冠,贏到就拎住個盃唔交比隊友係咁影相

最好係有十二碼前1分鐘換朗伯入埸

如果我係呀朗我會留長d頭髮,
如圖

附件

F0D6905D-83E4-41E2-963B-85764EDEED04.jpeg(71.46 KB)

唔敢出聲算啦,冇可能出聲好似好小氣咁。

引用:
原帖由 wantfunming 於 2022-12-7 21:47 發表
最好係有十二碼前1分鐘換朗伯入埸
甘好侮辱
但我想睇

如果出佢如輸比瑞士 就話輸朱隊友 當日歐國輸比利時 朗迷狂踩佢d隊友係朱🧐

引用:
原帖由 eric19850214 於 2022-12-7 21:48 發表
如果我係呀朗我會留長d頭髮,
如圖
林佳樹,正喎

引用:
原帖由 lrway 於 2022-12-7 21:01 發表

葡萄牙攞世界盃果時再返黎鞭c

引用:
原帖由 孔慈 於 2022-12-8 11:46 發表

唔通你覺得葡萄牙攞世界盃最大功勞係阿朗

引用:

明益佢 可以開記者會 乜都入教練算

其實全部都係做緊一場擾敵的煙幕?

引用:
原帖由 孔慈 於 2022-12-8 11:46 發表

唔撚係呀?連你都想恥笑我偶像阿朗?

引用:

呢個情景有-個嚴重bug, 若果球隊輸緊0:1, 領隊冇可能想換隻柒頭「波羅雞」出場踢囉,想輸多幾粒咩?

引用:
原帖由 太郎愛插西 於 2022-12-8 12:43 發表

唔通你覺得葡萄牙攞世界盃最大功勞係阿朗
隊友入波時, 佢有打氣助工

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]