• 瀏覽: 11,357
  • 回覆: 110
  • 追帖: 2
首先,清晰一件事,我本身中立,不是兩個球員粉絲。
作為曾經球王,以上兩個也明顯走下玻,兩個也35+,但完全不明白全世界球隊運作。
現在全世界也走向搶迫,高位聯防。
所以,C羅梅西為何近年負面不斷,因為他們不能自已明白,作為一個前鋒負擔什麼?
刷數據是可以,但為何同樣37及35的摩廸及卡斯米路不會有負面評論?
事實好簡單明瞭,摩及卡永遠不爭入球功課,只做中埸核心,助攻擊助防守,串聯整體性及閱讀球場,永遠做球隊的功兵型,沒有光芒但球隊必須要有的核心。
反而C羅及梅西,作為前鋒但能力下降至低級水準,已經無能力帶給球隊任何東西,反而12碼第一時間衝上去射。
沒有能力/天份做中埸指揮官,在前鋒線上也無作為,與其掉人笑聲,不如早點退下。

中肯

反而C朗及梅西,作為前鋒但能力下降至低級水準,已經無能力帶給球隊任何東西,反而12碼第一時間衝上去射。
沒有能力/天份做中埸指揮官,在前鋒線上也無作為,與其掉人笑聲,不如早點退下。

加句中立,就真係當自己中立?
你講嘅呢啲完全只適用於c朗身上囉

二樓果位做乜block左我?哈哈
其實你係真朗迷,定引抽架?

其實你分析咗啲乜嘢?數據又冇

分析自己個人感覺,就慳啲啦,朗粉扮中立 

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2022-12-8 13:32 發表
C朗一己之力帶領贏波
梅西靠痴同搶隊友功勞再自吹
第一句羽毛倫次  第二句明顯係講c朗wo 企場邊5-1(靠痴)當b費入波自己入(搶隊友功勞)話自己史上最佳(自吹)🧐

自稱中立真係特別好笑

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-12-8 13:54 發表

第一句羽毛倫次  第二句明顯係講c朗wo 企場邊5-1(靠痴)當b費入波自己入(搶隊友功勞)話自己史上最佳(自吹)🧐
所以我覺得佢係咪引抽咋?

如果唔係,佢真係智商好高

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2022-12-8 13:54 發表

呢個人弱智架,唔駛理佢。

引用:
原帖由 我的仔仔叫穎穎 於 2022-12-8 13:30 發表
首先,清晰一件事,我本身中立,不是兩個球員粉絲。
作為曾經球王,以上兩個也明顯走下玻,兩個也35+,但完全不明白全世界球隊運作。
現在全世界也走向搶迫,高位聯防。
所以,C郎梅西為何近年負面不斷,因為他們不能自已明白,作為一個前鋒負擔什麼?
刷數據是可以,但為何同樣37及35的摩廸及卡斯米路不會有負面評論?
事實好簡單明瞭,摩及卡永遠不爭入球功課,只做中埸核心,助攻擊助防守,串聯整體性及閱讀球場, ...
其實,似係你冇攪清楚位置?
球迷係冇資格指派球員出賽否。
射12碼,係由領隊指派。
C朗最近都表演咗如何在後備振奮隊員令球隊大勝。
邊個位置最適合球王,領隊自然心中有數。

令達你唔好咁盲反啦,美斯其實冇乜負面消息,只係呢度班朗迷日日攻擊佢,相反阿朗就柒到全世界都攻擊佢。
後面話作為前鋒攻擊能力有下降我同意,但美斯可以打後一格幫手組織派牌,但阿朗係做唔到,你就一野話美斯做唔到就太唔公道喇

算啦!呢度班美粉CS㗎

唔見美斯有咩負面新聞喎,讚美就有好多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]