• 瀏覽: 15,984
  • 回覆: 99
+4
本主題由 4仔太郎 於 2022-12-9 08:33 移動
反正人工同分花紅都一樣 汗都唔使出 就捧到世界盃

躺贏不是更好?

C羅就是贏家 連世界盃都有隊友幫手拎埋 送到面前 成就球王狀舉

附件

Screenshot_20221208_141819_NetEase News.jpg(197.41 KB)

Screenshot_20221208_141819_NetEase News.jpg

引用:
原帖由 jasons1 於 2022-12-8 14:27 發表

躺贏不是更好?

C羅就是贏家 連世界盃都有隊友幫手拎埋 送到面前 成就球王狀舉
美斯就真係向巴塞成界無落過場但照計入自己攞歐聯冠軍!呢d叫咩?
成界南美盃就入一球12碼奪冠又叫咩?

厚己度人!肉酸到呢

至少c朗有踢外圍賽有踢正選決賽週有入過波

引用:
原帖由 孔慈 於 2022-12-8 15:03 發表

美斯就真係向巴塞成界無落過場但照計入自己攞歐聯冠軍!呢d叫咩?
成界南美盃就入一球12碼奪冠又叫咩?

厚己度人!肉酸到呢

至少c朗有踢外圍賽有踢正選決賽週有入過波
所以話:人生贏家只有C羅  永遠的贏家

梅西又羨慕又妒忌都冇用

正如人人都希望一出世 就乜都唔使做 就有大把錢 大把女一樣 但只有極少部分人噉好命

足球屆就只有C羅 才有噉好命

會否下場輸埋 我支持摩洛哥, 今次世界盃, 買左摩洛哥好多次, 上次對西班牙, 都有買

引用:
原帖由 jasons1 於 2022-12-8 14:27 發表

躺贏不是更好?

恭喜晒,真正菠蘿雞,一味靠黐!👍🏻

引用:
原帖由 jasons1 於 2022-12-8 15:15 發表

所以話:人生贏家只有C羅  永遠的贏家

梅西又羨慕又妒忌都冇用

正如人人都希望一出世 就乜都唔使做 就有大把錢 大把女一樣 只有極少部分人噉好命

足球屆就只有C羅 才有噉好命
美斯座住計自己攞歐聯就真係肉酸囉

我淨係見到五十步笑百步姐,大哥不要笑二哥,兩兄弟都差不多

其實呢個世界係唔係得兩個球員?

訓著嚟進級, 爽, 不過, 佢老人家條賤命, 好似唔係好like 囉

引用:

躺贏不是更好?

C朗兩個家姐齊齊出帖叫C朗即時退出葡萄牙隊返屋企喎!

引用:
原帖由 sng850 於 2022-12-8 15:33 發表

傻啦,難得又有機會痴冠,阿朗點會返屋企?上面有人話佢有踢外圍賽架,咁就有功勞架啦......

引用:
原帖由 sng850 於 2022-12-8 15:33 發表

絕對唔會 依次是C羅最后機會捧世界盃

C羅以隊長身份捧到世界盃  就會名垂千史

日後啲人只會記得C羅捧到世界盃  而梅西就無

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2022-12-8 15:36 發表

傻啦,難得又有機會痴冠,阿朗點會返屋企?上面有人話佢有踢外圍賽架,咁就有功勞架啦......
C朗有聽兩個家姐話,退出葡萄牙隊訓練!

香討好多天才, 1,2 樓就係其中之一

引用:
原帖由 sng850 於 2022-12-8 15:39 發表

C朗有聽兩個家姐話,退出葡萄牙隊訓練!
但佢唔會退隊羅,一定賴死唔走....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]