• 瀏覽: 23,905
  • 回覆: 100
  • 追帖: 9
+8
澳門旅遊局推出優惠 可以在澳門邊檢大樓停車場免費泊車
請問各位大大 香港如何申請汽車出境及購買保險

link?

揸到去轉車,點解唔一早係香港轉車?

保險貴過你去澳門來回連5星級酒店住2晚!  

申請費要540,未計保險…. 

同問?

唔計泊車支出同橋費支出、揸部車泊澳門邊檢大樓停車場同泊信德有乜分別?

引用:
原帖由 subming 於 2023-1-11 12:01 發表
唔計泊車支出同橋費支出、揸部車泊澳門邊檢大樓停車場同泊信德有乜分別?
有,澳門邊檢大樓停車場同信德就是分別

香港有公司做大陸強交保?

引用:
原帖由 chantinlung 於 11/1/2023 13:30 發表

有,澳門邊檢大樓停車場同信德就是分別
油同出境支出、橋費、貴唔貴過信德泊車同搭直升機?

引用:
原帖由 subming 於 2023-1-11 14:21 發表

油同出境支出、橋費、貴唔貴過信德泊車同搭直升機?
這也是分別,所以分別還是很大的。

引用:
原帖由 skyeyes 於 2023-1-10 11:42 發表
澳門旅遊局推出優惠 可以在澳門邊檢大樓停車場免費泊車
請問各位大大 香港如何申請汽車出境及購買保險
倒不如開車到口岸泊人工島停車場坐金巴, 省了申請省保險省大橋費

引用:
原帖由 hklv 於 11/1/2023 14:41 發表

倒不如開車到口岸泊人工島停車場坐金巴, 省了申請省保險省大橋費
人工島停車場係咪幾層高定係大撻地、車泊近海邊大撻地吹海風好傷的

引用:
原帖由 subming 於 2023-1-11 14:56 發表

人工島停車場係咪幾層高定係大撻地、車泊近海邊大撻地吹海風好傷的
室內的

引用:
原帖由 hklv 於 2023-1-11 14:41 發表

這個好似是160文一天?請問要book嗎?叫幾多號停車場。thx

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]