• 瀏覽: 5,643
  • 回覆: 36
姜濤如果繼續肥, 我第一個唔鍾意佢, 唔該佢唔好食咁多野...............

耶穌使人富足, 並不加上憂慮 !!!
你出你入, 耶和華要保護你, 從今時直到永遠 !!!
詩一二一篇八節
引用:
原帖由 魅力一仙人掌 於 2023-1-17 11:47 發表
姜濤如果繼續肥, 我第一個唔鍾意佢, 唔該佢唔好食咁多野...............
佢一肥, 魅力就.............

Fans唔係話鍾意佢夠純真、夠勤力咩😂,點會係睇樣睇身材啫🤣

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2023-1-17 12:08 發表
Fans唔係話鍾意佢夠純真、夠勤力咩😂,點會係睇樣睇身材啫🤣
睇樣睇身材第一,,,,,,,,,,,,,

肥吾系重點系冇料

食好多炸雞和飲大可樂,根本本身忍唔住好食,你問欣宜瘦冇得食肯唔肯

引用:
原帖由 fufuck 於 2023-1-17 13:53 發表
肥吾系重點系冇料
二師兄須然冇七十二變,但都有四十二變啊!仲係元帥添

因為佢覺得佢眼好迷人,傾倒一大班C九,一大叫就斜俾班老粉及舉高隻手再用隻手指住個鼻唱歌,問你死未

引用:
原帖由 魅力一仙人掌 於 2023-1-17 13:51 發表

睇樣睇身材第一,,,,,,,,,,,,,
   有樣有身材?

引用:
原帖由 魅力一仙人掌 於 2023-1-17 11:47 發表
佢應該食既未必多,但夾喺中間就大鑊啲

前面有肥花,後面有後庭花恅

想唔肥都唔得

肥得幾得意

引用:
如果佢瘦返我就真係唔鍾意佢啦,依家肥過隻死肥豬先可愛嘛,日日比我哋笑

引用:
肥先好, 轉行走盧海鵬路線

引用:
你唔中意啫,另外11子好中意

ic

主題標籤 #mirror #姜濤
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]