• 瀏覽: 63,882
  • 回覆: 296
  • 追帖: 4
  • 分享: 24
+5
https://www.stheadline.com/finan ... 桃臀性感照惹爭議-年收入料逾200萬元

近日保險界掀起一場道德爭議,一名年僅25歲的女保險代理於其個人社交平台狂曬性感泳衣照,惹來林作老闆、「保險界猛人」向展鵬(Jeffrey)抨擊,直指「大部分同業也極不支持這種風氣」、「嚴重影響同業聲譽」;女事主出帖反擊,指自己「行得正,企得正,就沒任何東西可以招人話柄。」

被保險「老行尊」抨擊的,是友邦保險(1299)AIA香港友邦保險資深分區經理,2018年畢業於香港嶺南大學歷史及翻譯學系。據其社交帳號的自我介紹,她自稱「管錢妹」、「最年輕COT」、「AIA理財保險WKOL」,又強調自己「公屋出身、21歲創業、24歲買樓、25歲幫媽咪退休」,十分「勵志」。資料顯示,「COT」即Court of the Table(超級會員),2022的年度佣金門檻為126萬元、收入要求逾218萬元、保費逾500萬元。

性感背後,其實是一個保險代理奮鬥史....



sexy 屯門 公屋 領記
支乎  閪也



做雞
就唔好咁巴巴閉
廿幾歲
冇學歷,冇經驗
除了床單
仲有人揾好買保險咩?
🤣



有冇相


[隱藏]
部署晒床單掛帥,保險代理背後晒🐔patpat


向展鵬(Jeffrey)抨擊,直指「大部分同業也極不支持這種風氣」、「嚴重影響同業聲譽」
 
果然係口裡不一 完美商業外交手段 應酬公眾
每年個一位女同事交幾億營業額上公司 向先生會唔會訓示個位女同事唔好再"咁樣做啦" "你咁樣做係嚴重影響同業聲譽ga"



要管先管好自己下屬


開單捷徑  


引用:
原帖由 瞓個好覺 於 2023-1-21 13:44 發表
做雞
就唔好咁巴巴閉
廿幾歲
冇學歷,冇經驗
除了床單
仲有人揾好買保險咩?
🤣
床單



[隱藏]
引用:
原帖由 木伽四點 於 2023-1-21 13:57 發表
開單捷徑  
一定要用把口



為咗張單
就要滾床單



郷港少貧不笑娼,床單有乜問題,有高收入,好過做天使免費比手joke享用……


點解露點返工益吓同事


係雞呀!


[隱藏]
乜經紀唔可以post泳衣相咩


主題標籤 #林作 #金門
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]