• 瀏覽: 34,659
  • 回覆: 460
  • 追帖: 2
+14
千祈咪click入去益班乞衣

引用:
原帖由 MarkIV 於 2023-1-22 08:19 發表
-定唔入

八月十五是中秋, 有人歡喜有人愁

移英要扮到佢地當日既決定非常正確,唔比人唱淡移英,只呻兩句都唔得,出晒名啦.

屌!全世界大把人開心過你架啦。淫僧大聲啲同客講恭喜發財,收多兩封利是好過啦。何必成日扮中立,沾政治混水

引用:
原帖由 MarkIV 於 2023-1-22 08:19 發表
點會click入去,睇黎個嗰老僧都係文宣九黎

咪當我老襯!我一定不會click入去益班廢柴

一個被追殺嘅人,可能有得坐監會好開心。凡事有例外,呢個標題加上“個別“啲會比較合乎邏輯。 夜間管理員可能唔會明白咩叫邏輯。

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2023-1-22 02:01 發表

@huanghe2574 在英國新年快樂

https://youtube.com/watch?v=bqPbuHByEFc&si=EnSIkaIECMiOmarE
開心就永不回港啦

陰國係帝國,又有炆煮豉油,唔啱口味可以煮到啱,黃人唔去就係笨蛋🤷‍♂️

引用:
原帖由 Genoa 於 2023-1-22 09:09 發表
移英要扮到佢地當日既決定非常正確,唔比人唱淡移英,只呻兩句都唔得,出晒名啦.
佢哋生活得幾差,通常都會搬出一句"我係為咗我嘅下一代"做掩飾。其實佢哋最對唔住就係自己下一代!要走去過一啲 受人歧視、白眼、甚至暴力對待嘅生活, 香港美食方便歡樂乜都冇曬 。佢哋有冇問過自己下一代先?

開心就好千祈唔好再返佢哋口中由極權管治嘅香港就得

引用:
呢班垃圾

引用:
原帖由 Genoa 於 2023-1-22 09:09 發表

主題標籤 #英國
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]