• 瀏覽: 2,172
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
由KL坐長途車去到,有無的士或Grab去airbnb?係咪住返車站附近揾食方便d?去到會參加一天團去景點。大家有無提議?謝謝!

住車站附近比較好,附近都有野食,但選擇不算好多

引用:
原帖由 無盡外圍的流彈 於 2023-1-26 20:43 發表
住車站附近比較好,附近都有野食,但選擇不算好多
嗯,呢幾日做咗功課了。會由KL搭長途車上,住Tanah Rata. 去到join個day tour 去Boh tea centre,Stawberry farm 果d景點。

朋友會去怡保和雲頂嗎?

引用:
原帖由 無盡外圍的流彈 於 2023-1-27 08:00 發表
朋友會去怡保和雲頂嗎?
會由Cameron Highlands落怡保,留一日去檳城。咁行順路。唔去雲頂。以前跟團去過,無興趣。
昨日隊友話想加插天空之鏡,又要執一執個行程。

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2023-1-27 10:21 發表

會由Cameron Highlands落怡保,留一日去檳城。咁行順路。唔去雲頂。以前跟團去過,無興趣。
昨日隊友話想加插天空之鏡,又要執一執個行程。
雲頂開左個新既室外主題樂園,如果鐘意玩主題樂園都可以去,天空之鏡要睇天氣如何,你係檳城回港?
另外如果想玩卡丁車我都可以推介啊

引用:
原帖由 無盡外圍的流彈 於 2023-1-27 13:06 發表

雲頂開左個新既室外主題樂園,如果鐘意玩主題樂園都可以去,天空之鏡要睇天氣如何,你係檳城回港?
我地老人團唔啱玩主題樂園係檳城返港。

引用:
原帖由 無盡外圍的流彈 於 2023-1-27 13:06 發表

「天空之鏡」有咩睇?

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2023-1-27 13:38 發表

我地老人團唔啱玩主題樂園係檳城返港。
唔去埋古城馬六甲?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2023-1-30 17:04 發表

唔去埋古城馬六甲?
上次去咗啦。去過兩次了。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2023-1-30 17:03 發表

「天空之鏡」有咩睇?
https://www.klook.com/zh-HK/acti ... ;clickId=182329a929

同西環嗰個「天空之鏡」比,邊一個壯觀啲?

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2023-1-30 17:08 發表

上次去咗啦。去過兩次了。
有無發思古幽情?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2023-1-30 17:17 發表

有無發思古幽情?
同我侄仔上咗堂歷史課及話佢知點解中國人自古以來要向外移。華僑血淚史

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2023-1-30 17:16 發表

同西環嗰個「天空之鏡」比,邊一個壯觀啲?
西環有咩?Where?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]