• 瀏覽: 16,229
  • 回覆: 82
今季好勁。

無記錯英超有個規律
就係排第一個隊如果前半程有47分就一定可以拎冠軍
對阿仙奴來講係非常利好既形勢

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2023-1-23 02:27 發表
今季好勁。
呢球唔關阿仙奴事呵?入晒球證數?

附件

F00856DB-59CB-4EA9-A8C3-4EDB5B9AD967.jpeg(54.14 KB)

今季確係勁

其實呢隊好喺邊? 又冇個亨利咁嘅人🥺

終於可以重奪聯賽冠軍

引用:
原帖由 stanleynh 於 2023-1-23 02:49 發表
團隊合作  vs  某 16金球一己之力
互相信任  vs  某 16金球乜都要搶
冇人扮大佬  vs  某 16金球對隊友黑臉

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2023-1-23 03:08 發表
終於可以重奪聯賽冠軍
仲有 18場波, 言之尚早
今季實在太順, 未試過低潮,
如果連續兩、三場失分 ( 唔需要輸, 賽和已經冇兩分), 仍然頂得住壓力, 才是真正的考驗.

唔信唔信又一場,似足李斯特城奪冠

引用:
原帖由 水留情 於 2023-1-23 02:33 發表
無記錯英超有個規律
就係排第一個隊如果前半程有47分就一定可以拎冠軍
對阿仙奴來講係非常利好既形勢
仲有好似話近十幾年聯賽冠軍都有至少一個比利時球員,冇左梅迪歴來了個托沙,唔通係天意 !?

有留意阿記都知道年每二三月先係佢崩盤期,捱過三月仲企得穩榜首就發達喇

阿仙奴贏利物浦, 利物浦輸曼城。
呢到上落6分, 先系最關鍵。

引用:
原帖由 kaklun 於 2023-1-23 03:46 發表

團隊合作  vs  某 16金球一己之力
互相信任  vs  某 16金球乜都要搶
冇人扮大佬  vs  某 16金球對隊友黑臉
冇錯,雖然冇個亨利咁嘅人,但最好彩係冇個朗伯咁嘅人

引用:
原帖由 stanleynh 於 2023-1-23 02:49 發表
唔同
以前亨利、龍格堡、柏金成班係藝術家
而家奧迪加特、沙卡、尼基迪亞係打拼搏

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2023-1-23 04:38 發表
有留意阿記都知道年每二三月先係佢崩盤期,捱過三月仲企得穩榜首就發達喇
二三月嗰陣就係歐戰重開

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]