• 瀏覽: 8,172
  • 回覆: 88
+5
得印比劫用得,其他全部忌神,要等好耐先等到大運先可以幫補一下改善運勢,人生輸家
身強相反,人生勝利組

感覺身強戈d 做咩都比較有自信😂

引用:
原帖由 Vincyssze 於 2023-1-23 08:15 發表
感覺身強戈d 做咩都比較有自信😂
真好命,完勝身弱,
身弱只可用4個字,仲要難道高唔可以被合被刑沖破害,一中就好難有其他字救
身強用6個字,某字被合被刑沖破害,都仲有其他字幫身,唔公平

引用:
原帖由 comicparty 於 2023-1-23 08:34 發表

真好命,完勝身弱,
身弱只可用4個字,仲要難道高唔可以被合被刑沖破害,一中就好難有其他字救
身強用6個字,某字被合被刑沖破害,都仲有其他字幫身,唔公平
邊有得咁講😂😂

原本就係唔公平啦

引用:
原帖由 Vincyssze 於 2023-1-23 08:35 發表

邊有得咁講😂😂
計機會率明顯身強勝好多
好野等住來
衰野忍一忍好快就過

好多成功人士達官貴人都身強,與生俱來就容易成功

就算行印劫運可能都係平常無奇只是頭腦清晰咁解咋

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2023-1-23 09:27 發表
就算行印劫運可能都係平常無奇只是頭腦清晰咁解咋
連唯一希望都冇埋,輸到盡

引用:
原帖由 comicparty 於 2023-1-23 10:50 發表

都係可能啫

引用:
原帖由 comicparty 於 2023-1-23 10:50 發表

有陣時平淡都係好好㗎喇

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2023-1-23 11:08 發表

有陣時平淡都係好好㗎喇
至慘係身弱日主原局被尅,等到好大運暫時解除被尅機會率又小,過左又長時間被剋過,幾廿年都係防守,搞搞下咁就一世,見到如此命盤越看得清越算得準,但又甚麼都做不到感到無奈

引用:
原帖由 comicparty 於 2023-1-23 13:03 發表

至慘係身弱日主原局被尅,等到好大運暫時解除被尅機會率又小,過左又長時間被剋過,幾廿年都係防守,搞搞下咁就一世,見到如此命盤越看得清越算得準,但又甚麼都做不到感到無奈
咁就冇辦法啦要印轉化

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2023-1-23 13:34 發表

咁就冇辦法啦要印轉化
沒印運,我只有靠種點木 植物 養貓生旺火助日主,但只能非常少許幫助

引用:
原帖由 comicparty 於 2023-1-23 13:45 發表

沒印運,我只有靠種點木 植物 養貓生旺火助日主,但只能非常少許幫助
咁就好難玩喎

引用:
原帖由 comicparty 於 2023-1-23 13:45 發表

得架咩?
身弱真係慘,有身強人扶都扶不到,頭腦被矇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]