• 瀏覽: 4,875
  • 回覆: 21
如題

古生邊個來唔講

流浪地球2未睇過
但流浪地球1就垃圾一套

引用:
原帖由 mytvsuffer 於 2023-1-24 08:26 發表
流浪地球2未睇過
但流浪地球1就垃圾一套
流浪地球1垃圾?解釋下點垃圾法先?

古生 "完"

引用:
原帖由 mytvsuffer 於 2023-1-24 08:26 發表
流浪地球2未睇過
但流浪地球1就垃圾一套
咁咪比多啲錢去睇CG戲!

流浪1好睇。我真係睇過再評論,並非那些未睇過就亂評垃圾的廢物

引用:
原帖由 子時的師姐x2 於 2023-1-24 15:52 發表
流浪1好睇。我真係睇過再評論,並非那些未睇過就亂評垃圾的廢物
二更好看,特效、劇情都更好

引用:
流浪地球2未睇過
但流浪地球1就垃圾一套
睇你個名就知係上網飛住睇既撚樣

引用:
原帖由 djimavic 於 2023-1-24 11:48 發表

咁咪比多啲錢去睇CG戲!
乜流浪地球全部係真實太空實景咩??完全冇特別效果,我都係今日先知😂😂😂😂 

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-1-23 12:57 發表
如題
套戲做完好耐啦,仲講乜嘢埋班?做完就已經係完,幾年前啱啱開始搵人就係埋班,你搞清楚意思先上嚟啦,唔該🙏🙏🙏

問題在香港缺少科幻劇,唔係武俠,就係警匪,古惑仔

引用:
原帖由 pgs1301 於 2023-1-25 00:17 發表

套戲做完好耐啦,仲講乜嘢埋班?做完就已經係完,幾年前啱啱開始搵人就係埋班,你搞清楚意思先上嚟啦,唔該🙏🙏🙏
唔該,請問你邊位,我上唔上香討你控制到咩?

你唔鍾意個貼可以唔入黎或同版主講刪左個貼佢

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2023-1-25 01:52 發表

唔該,請問你邊位,我上唔上香討你控制到咩?

你唔鍾意個貼可以唔入黎或同版主講刪左個貼佢
乜討論區唔係公開比任何人留言咩??唔通其他人唔啱意見就唔可以講??

呢度係任何人、香港人、國內人、外國人都可以上嚟留言,咁先至係討論區🥳🥳🥳

引用:
原帖由 pgs1301 於 2023-1-25 02:02 發表

乜討論區唔係公開比任何人留言咩??唔通其他人唔啱意見就唔可以講??

呢度係任何人、香港人、國內人、外國人都可以上嚟留言,咁先至係討論區🥳🥳🥳
你可以講,但係你做乜叫我唔好上黎,我上唔上黎香討同出乜貼係咪要你批準?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]