• 瀏覽: 3,815
  • 回覆: 35
今日大年初二,先恭祝大家心想事成,萬事如意.

本人非C朗球迷,他第一場沙地聯賽,我覺得符合他本人水準,大家都應該收貨,不要要求佢老人家好似夏蘭特咁次次入3球,佢有射中龍一次己合格有餘啦.

睇精華,C朗今場有幾個亮點:
1. 有一球底線傳返去近禁區頂畀隊友射到門,完成到一個攻勢
2. 佢有一個罰球射出街,符合其一貫低水準
3. 佢有一野一路推一路插花,呃唔到個守衛,仲差啲仆低,符合其一貫原地插花低水準,畀到球迷笑料
4. 佢有一下打倒掛,踢唔到個波但踢到人哋膊頭少少

大部份屬笑料,睇C朗都係睇笑料,新精頭有得笑,大家收貨啦,好冇?   

非 c朗迷點解會睇沙地聯賽? 有無睇埋非洲嘅聯賽?

嗱!
沙地聯菜送比我都唔會睇

喺YouTube上search佢尋晚嗰場嘅精華最長嗰段只有2分幾鐘仲要大部份都係傳失蝦6野

引用:
原帖由 lrway 於 2023-1-23 21:17 發表

本人非C朗球迷,他第一場沙地聯賽,我覺得符合他本人水準,大家都應該收貨,不要要求佢老人家好似夏蘭特咁次次入3球,佢有射中龍一次己合格有餘啦.

3. 佢有一野一路推一路插花,呃唔到個守衛,仲差啲仆低,符合 ...
如果以一個勉強可以係沙地聯賽立足嘅球員嚟講,大家真係苛刻咗少少,相信佢應該有當地外援嘅普通水平!

引用:
原帖由 yelawolf 於 2023-1-23 21:33 發表
喺YouTube上search佢尋晚嗰場嘅精華最長嗰段只有2分幾鐘仲要大部份都係傳失蝦6野
平時衝刺吾知兩分鐘,又退化得嚴重了

引用:
原帖由 lrway 於 2023-1-23 21:17 發表

3. 佢有一野一路推一路插花,呃唔到個守衛,仲差啲仆低,符合 ...
拉開守衛你唔講?假身呃到個後衛跣低你唔講?

對呢啲次級球員,係低級別聯賽嚟講,要求唔會高啦 。。

係醒既,就唔會被曼聯掃把出門,尋晚係對阿仙奴,唔係對嗰對乜乜乜啦

而家咪好囉,踢下低水準聯賽,先可以捱到90分鐘

阿朗踢番自己水準,敗走英超後佢都冇變過,好感動!

三十幾級別聯賽呀大佬
入三五七球係起碼啦

引用:
原帖由 Pok001 於 2023-1-23 22:38 發表

拉開守衛你唔講?假身呃到個後衛跣低你唔講?
係,仲有一球精彩插水,樓主都冇講

一吓驚天倒掛已經夠啦!踢唔踢中個波唔重要,至緊要有姿勢

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2023-1-23 21:38 發表

如果以一個勉強可以係沙地聯賽立足嘅球員嚟講,大家真係苛刻咗少少,相信佢應該有當地外援嘅普通水平!
有帝王級嘅享受,天價一般嘅待遇,點可以話係勉強,真係奇怪!

引用:
原帖由 kman2046 於 2023-1-24 00:03 發表

有帝王級嘅享受,天價一般嘅待遇,點可以話係勉強,真係奇怪!
下,講緊能力喎,你嘅理解能力真係奇怪!😌

主題標籤 #c朗拿度
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]