• 瀏覽: 12,847
  • 回覆: 82
  • 追帖: 2
+2

大幅拋離第二位的雲佬!呢個紀錄唔易破

引用:
原帖由 芝蔴綠豆 於 2023-1-23 23:18 發表

大幅拋離第二位的雲佬!呢個紀錄唔易破
老舒一季5 hat trick ,相信會被破

又一個刷數據王

引用:
原帖由 任我擒 於 2023-1-24 14:19 發表
又一個刷數據王
咁佢入球率的確好驚人

有成條曼徹斯特世上最強中場線俾佢刷數據,係人都得啦

將足球踢到好似打NBA咁

係曼城擁有世界中前場最強攻擊力,邊有前鋒好似夏蘭特做前鋒做得咁舒服,咩都唔駛做,剩係做埋門幾碼將個波送入籠

佢埋們把握係非常好嘅,不過功能就非常單一,但你亦都可以話送個波入網嘅功能已經非常足夠 。
前兩、三場曼城中前場打得唔好,佢根本連掂波機會都冇,只係喺個禁區附近企下企下等,進攻斷纜佢亦唔會反纏對手,即係,其實佢自己係搵唔到食嘅。
所以而家有啲球隊對曼城,已經開始用一個球員專門追住迪布尼,盡量封佢傳波路線,嗰兩場波夏蘭特即時係食白果嘅。

引用:
原帖由 任我擒 於 2023-1-24 14:19 發表
又一個刷數據王
但佢命中率高,點都好過屎郎刷數據得黎,係甘鳩射

引用:
原帖由 Pok001 於 2023-1-24 19:18 發表
你咁講史達寧同耶蘇咁多季都唔得喎

引用:
原帖由 ultane 於 2023-1-24 20:56 發表
佢埋們把握係非常好嘅,不過功能就非常單一,但你亦都可以話送個波入網嘅功能已經非常足夠 。
前兩、三場曼城中前場打得唔好,佢根本連掂波機會都冇,只係喺個禁區附近企下企下等,進攻斷纜佢亦唔會反纏對手,即係,其實佢自己係搵唔到食嘅。
所以而家有啲球隊對曼城,已經開始用一個球員專門追住迪布尼,盡量封佢傳波路線,嗰兩場波夏蘭特即時係食白果嘅。
梳耳mark佢幾成功

引用:
原帖由 大奔走8888 於 2023-1-24 21:09 發表

你咁講史達寧同耶蘇咁多季都唔得喎
阿古路都唔得

若咁易刷, 我係丙朗無薪都要加入曼城

佢加上曼城中場組合真係勁
當然又未係無敵嘅

引用:
原帖由 Pok001 於 2023-1-24 19:18 發表
係人都得
只有C朗唔得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]