• 瀏覽: 6,205
  • 回覆: 55
+9

附件

snapshot .jpg(175.9 KB)

snapshot .jpg

snapshot .jpg(178.44 KB)

snapshot  .jpg

snapshot.jpg(164.91 KB)

5000萬+每年50萬保養 典解咁垃圾 連東薈城噴水池都不如

附件

snapshot.jpg(179.14 KB)

snapshot .jpg(179.82 KB)

snapshot .jpg

snapshot .jpg(181.22 KB)

snapshot  .jpg

snapshot .jpg(177.5 KB)

snapshot   .jpg

引用:
原帖由 露線圖 於 2023-1-23 23:40 發表
5000萬+每年50萬保養 典解咁垃圾 連東薈城噴水池都不如
因為大陸廉價勞工比人搵笨多

在下如果智商夠低的話一樣可以返上大陸比人任怨任勞 

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2023-1-24 01:38 發表

我唔方唔係俾人搵笨,納稅人既錢咁樣洗法

香港5000萬,其中4500萬可能去左共同利益

香 港 公 共 設 施 用 料 係 世 界 前 列

雖 然 用 料 靚 , 但 比 人 食 水 也 深

所 以 香 港 經 常 出 現 天 價 工 程

但 大 6 就  比 較 多 豆 付 渣

係怕用料差報天價價錢

2000 蚊 把 抽 氣 扇 

引用:
原帖由 goee0004 於 2023-1-24 01:58 發表

我唔方唔係俾人搵笨,納稅人既錢咁樣洗法
你估公屋唔洗錢呀死蠢!

引用:
原帖由 露線圖 於 2023-1-23 23:36 發表
https://youtu.be/BuBjnuA46yk
因為香港好多忠誠廢物係香港亂起嘢為左出數。

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2023-1-24 01:38 發表

我數落至少識6個港大畢業嘅在內地長駐,佢地上年年初仲喺上海搞咗個hku reunion, Whatsapp 見佢地post啲相係人頭湧湧

原來港大出嚟嘅成班智商低😂🤣

沖淙果個叫東方升唔係方東升唔好搞錯,果個已經走左佬去日落帝國

引用:
原帖由 露線圖 於 2023-1-23 23:40 發表
5千W。幾手外判。可能最後承建商得100W建造

附件

01.png(67.24 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]