• 瀏覽: 18,131
  • 回覆: 171
本主題由 palepala234 於 2023-1-27 11:30 下沉
炎明熹返大陸,姚公主去讀書,領頭羊散水著草先 ! 剩低聲一孤兒仔仲發緊夢等收檔,聲二直情垃圾不提也吧! 我估2023年尾至最遲2024第一季全聲夢會摺埋收檔,無線轉捧中年好聲音得獎者取代聲夢孤兒仔!

Yumi Windy 同XIX 合併發展應有排玩

不繼揼水,回水又吾多,入不敷支,應該好快散水。  

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-1-24 13:45 發表
說出了重點!

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-1-24 13:44 發表
Yumi Windy 同XIX 合併發展應有排玩
玩咩!無線發現成本太高回報低養唔起聲夢!中年好聲音唱老歌成本低老人台反應好!你係老闆都識選擇!

引用:
原帖由 TimoWerner 於 2023-1-24 13:33 發表
炎明熹返大陸,姚公主去讀書,領頭羊散水著草先 ! 剩低聲一孤兒仔仲發緊夢等收檔,聲二直情垃圾不提也吧! 我估2023年尾至最遲2024第一季全聲夢會摺埋收檔,無線轉捧中年好聲音得獎者取代聲夢孤兒仔!
我估你摺先過星夢

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-1-24 13:45 發表
你估你喺TVB揸數果個咩🤭
你係TVB抽水L一名咋🤭

引用:
原帖由 TimoWerner 於 2023-1-24 13:33 發表
你估炎返大陸TVB就冇錢收呀🤣🤣🤣🤣🤣
知唔知乜嘢係經理人呀?

引用:
打手好驚聲夢同After class

樓主自問自答

yumi有排紅

一雞死一雞鳴,
只要受眾質素低,隨便搬個娘炮上場,
一樣唔會摺,整個爆炸頭,奇裝異服,娘娘腔,
藝術你識條鐵咩,乖乖課金啦!
連漿添褲門票都話炒到過億,呢條水有牌食!

如果收檔,送番幾個囡囡嚟

做埋今年差唔多, 果種煙幕假象都開始散, 留返gigi yumi chantel主力放資源推就得, 其餘幾十人可以dismiss

關都開啦仲同你咁得閒追星loop歌咩, 諗都諗去邊度旅行啦

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2023-1-24 14:28 發表
做埋今年差唔多, 果種煙幕假象都開始散, 留返gigi yumi chantel主力放資源推就得, 其餘幾十人可以dismiss

關都開啦仲同你咁得閒追星loop歌咩, 諗都諗去邊度旅行啦
After class都解散佢哋仲有資源推咩。通關啦tvb緊係出埠搵錢啦唔通仲浪費資源捧歌手咩

主題標籤 #炎明熹
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]