• 瀏覽: 1,478
  • 回覆: 47
+2
哈哈😆⋯⋯十個菜以上……

附件

B9E9F599-2603-4D85-9C72-48C1E04C17B8.jpeg(102.77 KB)

1AA8EACD-2922-41AD-A7BD-6C0103B143F5.jpeg(196.16 KB)

似就得

引用:
原帖由 抽水豆腐 於 2023-1-24 21:17 發表
哈哈😆⋯⋯十個菜以上……
咁多餸幾多個人食啊?

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-25 02:22 發表

咁多餸幾多個人食啊?
好多人食,食完之後仲剩好多好多菜…..我都食左好多正野,哈哈😆⋯⋯係幾餐之後先影….食左一碟炒飯,好多蝦,好多蘿蔔糕食左幾舊…..

引用:
原帖由 抽水豆腐 於 2023-1-25 02:35 發表

好多人食,食完之後仲剩好多好多菜…..我都食左好多正野,哈哈😆⋯⋯係幾餐之後先影….食左一碟炒飯,好多蝦,好多蘿蔔糕食左幾舊…..
咁多食物,有冇10個人食啊?

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-25 02:36 發表

咁多食物,有冇10個人食啊?
通常第一️餐好多人食,哈哈😄⋯⋯新年就係多人食飯的節日……之後啲野仲有好多野食,哈哈😆⋯⋯

引用:
原帖由 抽水豆腐 於 2023-1-25 02:41 發表

通常第一️餐好多人食,哈哈😄⋯⋯新年就係多人食飯的節日……之後啲野仲有好多野食,哈哈😆⋯⋯
你講乜啊?去餐廳食定屋企食?

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-25 02:42 發表

你講乜啊?去餐廳食定屋企食?
係屋企食架喇,哈哈😆⋯⋯食完幾餐先影相📸️都有咁多菜式…..有十個以上…..哈哈😆⋯⋯

引用:
原帖由 抽水豆腐 於 2023-1-25 02:45 發表

係屋企食架喇,哈哈😆⋯⋯食完幾餐先影相📸️都有咁多菜式…..有十個以上…..哈哈😆⋯⋯
係咪幾日嘅菜加埋一齊影?

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-25 02:47 發表

係咪幾日嘅菜加埋一齊影?
一日食不完……哈哈😄⋯⋯新年做節……哈哈😄⋯⋯好多食物……哈哈😆⋯⋯

引用:
原帖由 抽水豆腐 於 2023-1-25 02:53 發表

一日食不完……哈哈😄⋯⋯新年做節……哈哈😄⋯⋯好多食物……哈哈😆⋯⋯
我以為你啲大家族咁多人添,但幾日影埋一齊嘅咁就唔係咁多人姐

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-25 02:55 發表

我以為你啲大家族咁多人添,但幾日影埋一齊嘅咁就唔係咁多人姐
好多人一齊食一日飯,之後幾餐得幾個人食….食到今日仲未食完……哈哈😆⋯⋯

引用:
原帖由 抽水豆腐 於 2023-1-25 03:05 發表

好多人一齊食一日飯,之後幾餐得幾個人食….食到今日仲未食完……哈哈😆⋯⋯
有咁多人食咩?

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-25 03:06 發表

有咁多人食咩?
哈哈😆⋯⋯你可以想像超多人一齊食飯,然後剩好多食物…..哈哈😆⋯⋯

引用:
原帖由 抽水豆腐 於 2023-1-25 03:13 發表

哈哈😆⋯⋯你可以想像超多人一齊食飯,然後剩好多食物…..哈哈😆⋯⋯
其實得三個人,幾日影埋一齊,所以變咗好多餸

主題標籤 #大好錢兔
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]