• 瀏覽: 1,207
  • 回覆: 3
  • 追帖: 1
+4
今午在12:45pm 到達,已很多人但竟然無雖等位立刻有枱!其實餐廳內已很多人,全院滿座。坐下便看看餐牌,例牌叫了一個焗豬扒飯。我再叫了一個午餐,頭盤食了青瓜芒果三文魚,新鮮和好味。主菜叫了大蝦意粉,一共有五隻新鮮大蝦,意粉又煮得剛剛好,再配上鮮蝦汁,抵食和好食。最後當然要飲兩杯咖啡。呢個午餐只需$218,有這樣的質素,竟然我覺得物有所值,因平時我只覺得這裏食的出品,質素平平但又貴!這餐廳其中一個名物便是焗豬扒飯,好厚的豬扒,加上新鮮的蕃茄和很多的洋蔥,大大件,又有茄汁,焗到燶燶地,飯是炒底的,做得非常好味。兩個人食唔曬,所以便打包回家,晚飯已夠一個人食。這個焗豬扒飯也只是$138,有這樣質素我覺得是平的(如你不化每個月要交的會費再來)!初三好味的午餐。






我想去, 怎樣才可去?


引用:
原帖由 c0179614 於 2023-1-26 20:17 發表
我想去, 怎樣才可去?
找個是馬會會員的朋友帶你去?



[按此隱藏 Google 建議的相符內容]