• 瀏覽: 4,118
  • 回覆: 19
小弟之前好似聽過呢個傳聞 , 好似話佢就快70碎 , 而且之前係頒獎禮
又頒左個 "星輝大獎" 比佢 ...

講真 , 前年珍派完全唔理收視 口碑 , 硬推自己派系 D劇上去拎獎 ,
己經令好多觀眾不滿 , 尤其林視后WIN 到嘉欣果下 ^.^"

順帶一提 , 今年好似無離譜賽果 , 係因為珍派大一統 ,
好似前年咁唔夾硬推 , 都係自己人 , 所以可以真真正正論功行賞 ^.^"

。。。有無人可以答下我?😅

引用:
原帖由 查斯丁尼大帝 於 2023-1-25 07:59 發表
小弟之前好似聽過呢個傳聞 , 好似話佢就快70碎 , 而且之前係頒獎禮

講真 , 前年珍派完全唔理收視 口碑 , 硬推自己派系 D劇上去拎獎 ,
己經令好多觀眾不滿 , 尤其林視后WIN 到嘉欣果下 ^.^"

好似前年咁唔夾硬推 , 都係自己人 , 所以可以真真正正論功行賞 ^.^ ...
最離譜咪係2020年
造個視后俾你偶像蔡屍貝
搞到呢度熱推嘅蝗嗅魚食晒白果

引用:
原帖由 樣衰蟲皇翠如 於 2023-1-25 10:13 發表

最離譜咪係2020年
造個視后俾你偶像蔡屍貝
搞到呢度熱推嘅蝗嗅魚食晒白果
講真,d 人話佢水后,主要係因為佢資歷唔夠姐。。。佢果年對手根本唔強,
雖然話佢果年無可取代會過份左,但至少算比佢又合理,唔比佢都算合理果種。。。
話佢完全未夠班既,其實主要係出於論資排輩心理

引用:
原帖由 查斯丁尼大帝 於 2023-1-25 12:21 發表

講真,d 人話佢水后,主要係因為佢資歷唔夠姐。。。佢果年對手根本唔強,
雖然話佢果年無可取代會過份左,但至少算比佢又合理,唔比佢都算合理果種。。。
話佢完全未夠班既,其實主要係出於論資排輩心理
蔡屍貝係你偶像 
你梗係覺得比佢合理啦 
真係難為蝗嗅魚班粉 
2020年用盡分身種票俾偶像 
結果得個桔

引用:
原帖由 樣衰蟲皇翠如 於 2023-1-25 12:43 發表

蔡屍貝係你偶像 
你梗係覺得比佢合理啦 
真係難為蝗嗅魚班粉 
2020年用盡分身種票俾偶像 
結果得個桔
咁坦白講句 ... 佢地又點夠你咁專一 , 十年如一日咁 "支持" 水魚
簡直視水魚為人生目標 ^.^"

引用:
原帖由 查斯丁尼大帝 於 2023-1-25 07:59 發表

好似前年咁唔夾硬推 , 都係自己人 , 所以可以真真正正論功行賞 ^.^ ...
如果係就好囉!!

引用:
原帖由 鎂奶嚼 於 2023-1-25 17:17 發表

如果係就好囉!!
但係。。。呢個唔係我推測出黎,之前真係咁傳過架喎 😅

如果早幾年退,製作部跟開佢嘅人應該無好日子過,依家杜之克余詠珊班人走哂,咪可以退落黎

引用:

可能係都唔定喎

引用:
原帖由 查斯丁尼大帝 於 2023-1-25 10:05 發表
。。。有無人可以答下我?😅
可能又唔會咁快走嘅,同曾志偉可以聯手出策

引用:
原帖由 鎂奶嚼 於 2023-1-25 17:17 發表

如果係就好囉!!
啲新人有得上位?

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-25 20:22 發表

啲新人有得上位?
tvb長遠係會年輕化

引用:
原帖由 tkm93 於 2023-1-25 20:35 發表

tvb長遠係會年輕化
咁又係,要不停改進漸漸全部年輕化。

去年最離譜 七公主打贏收視冠軍逆天奇案同口碑冠軍星空下的仁醫
BTW 維基話佢已過70

主題標籤 #視后
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]