• 瀏覽: 3,326
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
追星真係要量力而為,人地買樓嘆世界,你就on9食杯麵,人地連你個名都未知叫咩,多d孝順父母好過啦

個班人都係on九九

唔通有能力就可以追星?根本不知所謂
唔好話唱歌做戲,踢波打籃球彈鋼琴果d 都係對生產力貢獻為0,唔應該搵咁多

引用:
原帖由 陽光天真的嬌 於 2023-1-25 12:30 發表
唔通有能力就可以追星?根本不知所謂
唔好話唱歌做戲,踢波打籃球彈鋼琴果d 都係對生產力貢獻為0,唔應該搵咁多
講得冇錯
特別踢波果班零貢獻既廢L

這個世界什麼人都有的,歷史上Fans on9行為一直都有的,跟蹤偶像,刺殺偶像,為左見偶像一面激死老豆,偶像一句說話佢可以連自己所有野都放棄及獻身偶像(身體),我見意如果身邊識這類人由佢地唔好向他們發表意見,世界每日在轉每天也有人死,就被這類人行快D咪幾好。

引用:
原帖由 baobaobaobaobao 於 2023-1-25 12:15 發表
追星真係要量力而為,人地買樓嘆世界,你就on9食杯麵,人地連你個名都未知叫咩,多d孝順父母好過啦
唔話自己老豆老母係廢老都已經好好喇仲話孝順

引用:
原帖由 肥仔寶寶 於 2023-1-25 13:21 發表

講得冇錯
特別踢波果班零貢獻既廢L
c朗一個月出一億糧,你話一億出哂俾油田工人會值俾幾多

因為全世界女人都鍾意姜濤, 男人係唔明的

沒有最on9, 只有更on9.

香港好撚多傻西

引用:
原帖由 printer2000 於 2023-1-25 16:58 發表
你少加左一個字(老)仲要停晒經嗰d!

引用:
原帖由 baobaobaobaobao 於 2023-1-25 12:15 發表
世上好多傻L好易呃

引用:
原帖由 不落凡間 於 2023-1-25 18:15 發表

你少加左一個字(老)仲要停晒經嗰d!
do do 姐

人蠢無得醫,由它繼續食杯麵吧!

引用:
原帖由 printer2000 於 2023-1-25 16:58 發表
我係女人我唔中意姜,我中意d man嘅男人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]