• 瀏覽: 9,881
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
4家人 thx

South Pattaya Royal Garden Plaza隔離嗰間, 好似係A字頭~

唔好太貴 即預咩價錢
好睇你地會去咩景點玩
先定左大約地點

Villa 好貴

之前睇過網友住movenpick,好似幾正

引用:
原帖由 661033 於 2023-3-4 11:32 發表

之前睇過網友住movenpick,好似幾正
movenpick 環境正, 房間正. 選酒店我好重視個早餐, 佢個早餐我好滿意.

u pattaya

引用:
原帖由 旅行飛俠 於 2023-3-3 19:24 發表

Villa 好貴
其實人多villa真的不貴,有平有貴,我過年去間villa有9間房(我們住17人),平均1000元一晚一間房,有獨立泳池,網球場,健身房,電影院,桌球檯,乒乓球檯,廚師,工人,每間房都唔同特色,成個區都是自己,沒有外人😂

引用:
原帖由 royhui34303 於 2023-2-21 10:08 發表

4家人 thx
人多,真是住villa好,自己上網找一找,有平有貴,我過年去那間9間房平均一間一晚要1000元,但住villa要自駕遊或包車才可以,通常離海灘街20-40分鐘車的

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 blackkh 於 2023-3-5 20:37 發表

人多,真是住villa好,自己上網找一找,有平有貴,我過年去那間9間房平均一間一晚要1000元,但住villa要自駕遊或包車才可以,通常離海灘街20-40分鐘車的
請問係邊一間?

引用:
原帖由 在線客服 於 2023-3-16 18:13 發表

請問係邊一間?
這間比較貴,但如果人多就不太貴及離沙灘街遠一點,但一租就要成個區(9間房)租,包早餐,你可以叫他們煮午餐或晚餐材料費及服務費,好像是150b一個人服務費,亦可自己貫海鮮給他們煮,但他們個bbq是在廚房燒,我之前那間是即場燒,每間不同 你要自己聯絡問他們,這間管理是一個英國人,之前那間是泰國人, 這間a字頭那個網都有得訂

https://www.tamarind.villas/

引用:
原帖由 blackkh 於 2023-3-16 19:44 發表

這間比較貴,但如果人多就不太貴及離沙灘街遠一點,但一租就要成個區(9間房)租,包早餐,你可以叫他們煮午餐或晚餐材料費及服務費,好像是150b一個人服務費,亦可自己貫海鮮給他們煮,但他們個bbq是在廚房燒,我之前那間是即場燒,每間不同 你要自己聯絡問他們,這間管理是一個英國人,之前那間是泰國人, 這間a字頭那個網都有得訂

https://www.tamarind.villas/
謝謝你😀😀

主題標籤 #芭堤雅
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]