• 瀏覽: 38,413
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
+91
40週年特別版真係出到停不了
借圖

引用:
原帖由 uechampions 於 2023-11-15 13:28 發表

40週年特別版真係出到停不了
呢D萬元級豬,除非機芯同黃金果隻咁,否則唔會考慮。裏麵塑膠機芯,同隻1千幾百蚊普通豬一樣,點搞。🙈

睇下GS和TC,人地有外表,又有內涵,殼靚,機芯都靚。🤭

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-11-15 18:17 發表

呢D萬元級豬,除非機芯同黃金果隻咁,否則唔會考慮。裏麵塑膠機芯,同隻1千幾百蚊普通豬一樣,點搞。🙈

睇下GS和TC,人地有外表,又有內涵,殼靚,機芯都靚。🤭
豬索都係平玩粗戴較適合

引用:
原帖由 uechampions 於 2023-11-15 18:28 發表

豬索都係平玩粗戴較適合
岩岩有人分享左市民TC,都係1萬幾千,靚到呢。。。🙈

如果過萬買隻石英,我都揀GS 和 TC。。。🤭

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-11-15 18:33 發表

岩岩有人分享左市民TC,都係1萬幾千,靚到呢。。。🙈

如果過萬買隻石英,我都揀GS 和 TC。。。🤭
咁啱果位師兄去開日本直接買、有得免稅10%再有7%額外折扣、已經低過半價買到

引用:
原帖由 uechampions 於 2023-11-15 18:40 發表

咁啱果位師兄去開日本直接買、有得免稅10%再有7%額外折扣、已經低過半價買到
搞到我都想玩隻超級石英。。。🙈

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-11-15 18:50 發表

搞到我都想玩隻超級石英。。。🙈
真係要少啲睇師兄分享或者水管片!好易就心動今年我都買咗超過十隻錶

引用:
原帖由 uechampions 於 2023-11-15 19:12 發表

真係要少啲睇師兄分享或者水管片!好易就心動今年我都買咗超過十隻錶
水管果條自大狂,已經取消訂閱。🤭

都唔係咩心動,係咁岩我都follow左幾隻GS 石英,只係未下定決心。宜家,有D衝動。。。哈!😆

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-11-16 07:22 發表

都唔係咩心動,係咁岩我都follow左幾隻GS 石英,只係未下定決心。宜家,有D衝動。。。哈!😆
早晨我反而無訂閱過任何一個YouTuber頻道、前年開始玩返錶上網搜尋啲錶資料睇咗其中一個人嘅片之後就會有推介同類影片

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-11-16 07:22 發表

又有第一代方形元祖重生服務
借圖

引用:
原帖由 uechampions 於 2023-12-7 12:12 發表

又有第一代方形元祖重生服務
唔貴。淨係套殼都值,加原廠換電,換防水圈。。。🤭

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-12-7 15:47 發表

唔貴。淨係套殼都值,加原廠換電,換防水圈。。。🤭
仲包運費大前題係隻錶戴咗咁多年仲可以正常運作

引用:
原帖由 uechampions 於 2023-12-7 16:23 發表

仲包運費大前題係隻錶戴咗咁多年仲可以正常運作
可以上網或者鴨記,執D殘殘舊的,翻新完,可以賣貴幾倍。🤭

拍賣有結果。。。312萬。🤭

借圖。。。🙈

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-12-11 14:56 發表

拍賣有結果。。。312萬。🤭

借圖。。。🙈

咁誇張!居然推到咁高價

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]