• 瀏覽: 13,241
  • 回覆: 54
DSE就開考啦,所以輸人唔輸陣,梗係要先發制人!擾亂對手陣腳先啦。

想當年考公開試嘅時候,都做左好多野去擾敵。
記得果陣補習,個補習阿sir建議左個方法,就係印件T,T後面寫住:"you will repeat!"
咁坐喺後面嘅人見到就一定會好驚,自亂陣腳。
之後真係同班同學去左印T-shirt著住去考試。我仲特登同坐我後面果個人講︰望下我後面

仲有招就係瘋狂加紙法,開考5分鐘就舉手嗌加紙,仲要不停加,嚇到全場以為自己好勁好多野寫。

唔知大家考公開試嘅時候,又有冇用咩擾敵方法呢?定今屆DSE考生都可以學下野

引用:
原帖由 花生加滴油 於 2023-4-19 10:46 發表

DSE就開考啦,所以輸人唔輸陣,梗係要先發制人!擾亂對手陣腳先啦。

記得果陣補習,個補習阿sir建議左個方法,就係印件T,T後面寫住:"you will repeat!"
之後真係同班同學去左印T-shirt著住去考試。我仲特登同坐我後面果個人講︰望下我後面

仲有招就係瘋狂加紙法,開考5分 ...
以前有做過狂加紙 搞到附近d考生都加紙

引用:
原帖由 花生加滴油 於 2023-4-19 10:46 發表

仲有招就係瘋狂加紙法,開考5分 ...
係咁打黑痴同咳, 應該都幾驚

引用:
原帖由 靜靜係邊個 於 2023-4-19 16:06 發表

係咁打黑痴同咳, 應該都幾驚
咁樣人地會唔會以為你確診

引用:
原帖由 愛情要飽肚 於 2023-4-19 11:01 發表

以前有做過狂加紙 搞到附近d考生都加紙
可以鬥加紙,會唔會加到人地冇晒紙

早走法,做完即走

兩隻腳起勢咁UN

放屁

放高音屁

君子坦蕩蕩 小人長戚戚!

個試場又火車聲又飛機聲都未驚過啦
會驚你件T裇?
(我其中一科喺九龍塘試場考,幾十年前)

損人不利己, 仲好折墮添, 又無謂又PK

加紙最基本 個陣我連校內試都係咁用

無聊+幼稚。

不停放大聲屁
🥳

主題標籤 #dse
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]