• 瀏覽: 24,059
  • 回覆: 127
  • 追帖: 3
+45
三日前感覺唔舒服一測🐑又了🐑,第二次確診,今次症狀喉嚨痛,咳,味覺變淡,骨痛,瞓覺全身連埋床被鋪枕頭都濕晒,但係又唔可以開冷氣一開冷氣就咳到想死,但係全程冇發過燒,幸好閉關三天之後就已經🐑康,今天就出門行下
第一天

第二天

第三天

本來想從深圳北去珠海過澳門,點知到深圳北先發覺沒帶銀包,回鄉證身份證都唔喺身上,最後算數,喺深圳行下
深圳文和友,當初開業,人山人海,今日居然全埸只有我一個人

之後行咗去東門老街,深圳第一間麥當勞

西華宮

行行吓,朋友突然間微信我,原來佢啱啱返咗深圳,而家喺下沙。叫我過去飲茶見過面,就馬上離開坐地鐵過去

下沙邊間飲茶?

引用:
原帖由 damonling 於 2023-5-25 12:34 發表

下沙邊間飲茶?
我都唔知,佢叫我到咗下沙地鐵站再打電話俾佢,其實可能係去茶餐廳飲茶,因為我知道上沙下沙那邊很多地方都拆咗

請問c兄兩次確診相隔多久呢?

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2023-5-25 13:03 發表

請問c兄兩次確診相隔多久呢?
剛剛一年零三個月

做乜鬼去咗東門🤭⋯⋯我都想去打下卡😹

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2023-5-25 13:12 發表

剛剛一年零三個月
我半年前中咗好返 可能依家已經冇乜保護力要自求多福了😅

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2023-5-25 12:28 發表

三日前感覺唔舒服一測🐑又了🐑,第二次確診,今次症狀喉嚨痛,咳,味覺變淡,骨痛,瞓覺全身連埋床被鋪枕頭都濕晒,但係又唔可以開冷氣一開冷氣就咳到想死,但係全程冇發過燒,幸好閉關三天之後就已經🐑康,今天就出門行下
第一天
...
作文員

引用:
原帖由 iou008 於 2023-5-25 13:18 發表

做乜鬼去咗東門🤭⋯⋯我都想去打下卡😹
本來諗住去澳門,後來發覺唔記得帶銀包,所以最後求其搵個地方行吓囉

下沙

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2023-5-25 12:28 發表

第一天
...
乜都冇係身點過關去深圳?
定一早已在大陸?

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2023-5-25 13:46 發表

乜都冇係身點過關去深圳?
定一早已在大陸?
我一直都喺深圳住,已經喺深圳差唔多三個月,所以習慣出門淨係帶個手機

引用:

第一天
...
支持

下沙,啲記憶番晒黎。明雅濤,加旺,東方明珠,新貴族,新古法…………

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]