• 瀏覽: 76,075
  • 回覆: 216
  • 追帖: 11
集氣!!
希望大家踴躍留言🙌🏻🙌🏻

睇嚟大家等call都等到精神失常😂😂😂

引用:
原帖由 隨和洪亮的韆鞦 於 2023-6-15 17:38 發表

🤣🤣,好心急,c兄去到咩環節

引用:
原帖由 新生慌張的紅葉 於 2023-6-15 17:40 發表

🤣🤣,好心急,c兄去到咩環節
我四月尾完vet同bc,完vet嗰日晚上屋企人收到電話,跟住到依家咩消息都冇,見到大家又re呢樣又re嗰樣,緊係緊張啦🥲

引用:
原帖由 隨和洪亮的韆鞦 於 2023-6-15 17:43 發表

我四月尾完vet同bc,完vet嗰日晚上屋企人收到電話,跟住到依家咩消息都冇,見到大家又re呢樣又re嗰樣,緊係緊張啦🥲
你四月尾完vetting未必要re,分分鐘直接收call

引用:
原帖由 新生慌張的紅葉 於 2023-6-15 17:44 發表

你四月尾完vetting未必要re,分分鐘直接收call
係爬文先見到咁多Ching排緊隊,唔知7月冇我份

引用:
原帖由 隨和洪亮的韆鞦 於 2023-6-15 17:46 發表

係爬文先見到咁多Ching排緊隊,唔知7月冇我份
今期都算好,下期撞正志警成會仲多人

今日一樣水靜河飛

引用:
原帖由 隨和洪亮的韆鞦 於 2023-6-16 15:48 發表

今日一樣水靜河飛
系,琴日有好多C兄收到re bc

引用:
原帖由 隨和洪亮的韆鞦 於 2023-6-15 17:38 發表

是啊,我就2月1完FIB,我vetting官很忙,我3月2bc,3月15見面第一次,5月31第2次見面,第2次見面madam她說馬上交給大sir,我這樣有沒有機會進7月

引用:
原帖由 sinestro 於 2023-6-17 11:18 發表

是啊,我就2月1完FIB,我vetting官很忙,我3月2bc,3月15見面第一次,5月31第2次見面,第2次見面madam她說馬上交給大sir,我這樣有沒有機會進7月
一齊等call啦,希望下個禮拜有消息

想問有冇巴打絲打試過冇call父母 甚至直接收埋call嘅經歷?

引用:
原帖由 暴走的🐉 於 2023-6-19 15:08 發表

想問有冇巴打絲打試過冇call父母 甚至直接收埋call嘅經歷?
同問,我都無call父母,不過有份re bc

今日仍然冇消息

引用:
原帖由 新生慌張的紅葉 於 2023-6-19 15:09 發表

同問,我都無call父母,不過有份re bc
請問你係咪第一次考pc啊?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]