• 瀏覽: 15,265
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
發覺原來呢度都好多七八十後嘅開群 po, 我都想開番個。不過我覺得有差不多喜好同背景先會有共鳴。尤其是成熟嘅一群。
我係70後單身女,鍾意聽歌,美食,扮靚,星座,都好鍾意同人傾偈。
如果你都有共同興趣,想一齊傾下偈,可 pm 我,夠人就開群。

引用:
原帖由 果珍銷雲 於 2023-7-17 12:06 發表

發覺原來呢度都好多七八十後嘅開群 po, 我都想開番個。不過我覺得有差不多喜好同背景先會有共鳴。尤其是成熟嘅一群。
我係70後單身女,鍾意聽歌唱歌,享受美食,研究星座,同都好鍾意同人傾偈。
如果有興趣一齊交流下,可 pm 我,夠人就開群。
你好呀樓主,最近多咗好多姐姐返黎開post包括我

引用:
原帖由 lovevk 於 2023-7-17 12:27 發表

你好呀樓主,最近多咗好多姐姐返黎開post包括我
你好,我見你個 po 都好成功咁喎

引用:

我係70後單身女,鍾意聽歌唱歌,享受美食,研究星座,同都好鍾意同人傾偈。
我地群都岩你興趣喎

引用:
原帖由 siukilau 於 2023-7-17 13:54 發表

我地群都岩你興趣喎
真係?

引用:
原帖由 果珍銷雲 於 2023-7-17 15:47 發表

真係?
係呀

引用:
原帖由 果珍銷雲 於 2023-7-17 12:42 發表

你好,我見你個 po 都好成功咁喎
唔係啦,都係路過坐下姐

引用:

好識享受生活

引用:
原帖由 g2fc2cbc0ccb1 於 2023-7-18 09:05 發表

好識享受生活
邊係,人點都要有嗜好調劑下先得嘅,不能一味工作工作工作。

引用:
原帖由 果珍銷雲 於 2023-7-18 12:20 發表

邊係,人點都要有嗜好調劑下先得嘅,不能一味工作工作工作。
岩,人要享受生活

唔夠分嘅朋友可喺度留言,這裡傾或我再 pm 都可以。

我都想入群,無聊可以傾下,分享一下自己既日常事。 

引用:
原帖由 mc4870 於 2023-7-21 14:19 發表

我都想入群,無聊可以傾下,分享一下自己既日常事。 
好呀,已覆 pm

Hi 我係80後,都想識朋友,傾下計

引用:
原帖由 Annie8899 於 2023-7-21 23:28 發表

Hi 我係80後,都想識朋友,傾下計
你有什麼興趣?

鍵盤翻頁
左右